Vidnyánszky: Annyira gyűlölnek bennünket, hogy inkább szétszakítják az egyetemet

2021. február 26. 16:30

Vidnyánszky az MNO riporterének beszélt az SZFE-konfliktus hátterében megbúvó szakmai és ideológiai problémákról.

2021. február 26. 16:30
null

 

Nyitókép: YouTube

Kapcsolódó cikkek

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Porkoláb Zsuzsa
2021. február 28. 11:24
Vidnyánszky értelmes, okos és művelt, ÉS HŐS, MINT ANNO RÁKÓCZI FERENC, VAGY SZÉCHENYI, ILL. MIKSZÁTHI NAGYSÁG, ő igazi jó magyar lélek és nem elzüllött SZFE RAJONGÓ. DE BALLIB, MEG LEZÜLLŐDŐ SZFE ROSSZ IRÁNYT VESZ, MERT EZT MEGLÁTTA ISTENÜNK, KI ŐKET KEVÉSNEK LÁTTA ÉS LEVÁLTOTTA. EZÉRT KELL VIDNYÁNSZKY, PALKOVICS, SZARKA ÉS TÖBB ERŐS JELLEMEK EREJE, MERT ERKÖLCS NÉLKÜL ÉL E NÉP EGY KISEBB/NAGYOBB! RÉSZE, KIKRE RÁFÉRT EZ. MI SZERETÜNK VEZETŐINKRE FELNÉZNI, KIRE NEM NÉZHETÜNK FEL, MINT ŐRÁJUK. Ő testalkata telt, ezt kifogásolod régen megholt/jó szfe tanára? A HAZA NEM LETT ELADVA, MINT BALLIB VEZÉRED ELADTA VOLNA. Ezért ne élj magyar, hogy rosszul dönts, míg él magyar, e fán lesz SZÉP gyümölcs, de míg SZFE meglesz mentve, ez lesz férges gyümölcs e haza fáján. HÁLA EZÉRT, HOGY VAN REMÉNY!
koronaszepe
2021. február 28. 10:18
Menni fog, Attila, csak legyetek 'bátorok'! A Nemzetiben is, Kaposváron is megcsináltad! ps Egy morális hulladék vagy...
vajda
2021. február 28. 06:01
"Hazugság, mint mindig!" Mi a hazugság?
muzslai
2021. február 28. 00:34
az idő megoldja a vitát, Vidnyánszky bizonyíthat és a felmondott tanárok, diákok csinálhatnak sziniiskolát...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik