Jókorát zsidózott Uj Péter egy korábbi körlevelében

2021. február 24. 18:30
Nem emlékszik pontosan a levélre, de azt olyanoknak írta, akik őt ismerik és tudják, hogy „nagyon sok mindenből hajlamos viccet csinálni”.

Egy névtelen feladónak köszönhetően a PestiSárcok birtokába került egy levelezés, amely a lap 2005-ös belső munkamegbeszéléseit tartalmazza – írja a portál.

Uj Péter, az Index akkori főszerkesztője, az egyik ilyen körlevélben meglehetősen rendhagyó módon ad kollegáinak feladatot. A Medgyessy-éra késői időszakában a Tilos Rádió folyamatos konfliktusban állt az egyébként MSZP-s vezetésű Országos Rádió- és Televízió Testülettel (ORTT). Az intézmény többször el is hallgatta a rádiót.

Az egyik ilyen szankciót követően a felháborodott Uj Péter beosztottjai figyelmébe ajánlotta Barcs Miklós (Flash punkzenekar frontembere) az ORTT vezetőinek címzett válaszát, mely szerint: 

„Térdre nyilas pucsíttani,

Se..enbüntet fityma rabbi!

Tennap hallottam (m)értékadó judeopata körökben, hogy ez a sza.osku..a bácsfi dijána is kok zsidó, mint a szabóalby, se..enburgerrul maggyarosittott! zsidó nemzsidó, ba….ttronda gusztustalan csótány, 1 kiló kokóval se tunnám korpásongyalázni, még ha úgy pucsítana is, mint a szálasi akasztása közben ez a tény pediglen politikailag incorrect! (…)”

 

Összesen 11 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ah, a nagybetűs Toleránsok, Progresszívek...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés