Hollik István szerint a baloldal a járvány elnyújtására játszik

2021. február 24. 16:10
A kormánypártok szerint a baloldal aljas politikai számításból azon dolgozik, hogy elhúzódjon a járvány. Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerdai videonyilatkozatában kijelentette: itt az ideje, hogy végre a baloldal is megértse, oltásügyben nincs helye politizálásnak, itt emberéletekről van szó.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint teljesen egyértelmű, hogy a koronavírus-járványt csak az oltással lehet legyőzni. Ezért a kormány – helyesen – tárgyal, ahol tud, keleten, nyugaton, hogy a lehető legrövidebb idő alatt, a lehető legtöbb vakcinát szerezze be, amelyekkel

a magyar szakhatósági vizsgálat után már oltani is lehet

– mondta.    

Hollik István a videóban, amelyben bejátszották Gyurcsány Ferenc (DK), Arató Gergely (DK) és Jakab Péter (Jobbik) egyes kijelentéseit is, kijelentette: a baloldal aljas politikai számításból azon dolgozik, hogy elhúzódjon a járvány, mert ebből remél politikai hasznot, ezért kampányol a vakcinával szemben.    

Mind az öt vakcina, amely Magyarországon elérhető, ellenőrzött és biztonságos.

Amikor a baloldal mást állít, hazudik és bizalmatlanságot kelt a vakcinákkal szemben, azaz oltásellenes – rögzítette. Kitért arra is, hogy a magyar emberek elbizonytalanítására Gyurcsányék nem spórolnak a facebookos reklámokon sem, amiből szintén egyértelműen látszik, a baloldal oltásellenes, ráadásul milliókat költ az emberek elbizonytalanítására.    

Ez óriási felelőtlenség, és valójában azt jelenti, hogy

ha a baloldalon múlna, ma Magyarországon 700 ezerrel kevesebb vakcina lenne elérhető,

azaz 350 ezerrel kevesebb embert lehetne beoltani. Itt az ideje, hogy végre a baloldal is megértse, oltásügyben nincs helye politizálásnak, itt emberéletekről van szó – jelentette ki a kormánypárti politikus.

(MTI)

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 13 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés