Reagált a Puskás Aréna a „titkos alagút” hírére

2021. február 23. 17:41
A Facebookon reagált az alagúttal kapcsolatos hírekre a Puskás Aréna.

Stummer János ellenzéki parlamenti képviselő, a parlament nemzetbiztonsági bizottságának jobbikos elnöke a keddi nap folyamán azt közölte, hétfőn egy olyan papírt adtak a kezébe, amely szerint Orbán Viktor saját alagutat akar építeni a Puskás Arénába. „Nekem nem maradt más lehetőségem tehát, minthogy önök elé álljak, a nyilvánosság elé álljak és tájékoztassam önöket, hogy mit építenek az adóforintjaikból, és ezt hogyan próbálják meg a titkosítások segítségével elsumákolni” – közölte.

Erre válaszul „Mai kacsa: titkos alagút épül a Puskásban” címmel tett közzé bejegyzést a Puskás Aréna hivatalos közösségi oldala. Mint írják, a Puskás Arénának félév után felül kell vizsgálni, jól működő közlekedési megoldás-e, hogy a hazai és külföldi védett személyeket a rendes közönség forgalmának időnkénti akadályoztatásával, várakoztatásával szállítják az Arénába.

A felülvizsgálat kimondta, hogy jobb megoldás lenne, ha a védett személyek, kiemelt vendégek, előadók autós közlekedési útvonala nem keresztezné a több tízezres közönség gyalogos útvonalát.

A tervezett megoldás egy mindösszesen 50 méter hosszú autós aluljáró”

– írják bejegyzésükben. Hogy nemzetbiztonsági szempontokból kockázatmentesen lehessen megépíteni az aluljárót, az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottsága jóváhagyta, hogy a tervezési és kivitelezési munkák egy nemzetbiztonságilag minősített, meghívásos, többszereplős versenyeztetés keretében legyenek pályáztatva.

Nyitókép: Facebook

Összesen 160 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tudod, néha, haragomban, már azt mondogattam magamban, hogy az ellenzékre szavazok - de ezt ne vedd komolyan, én értékek mentén döntök - , de amikor Téged olvaslak, elvetem ezt az opciót. Szégyen lenne ilyen primitív emberrel, mint te vagy, egy csapathoz tartozónak éreznem magam. Opció elvetve, legalább harminc évre.

Te szerencsétlen nyomorult, az országod, az USA orrba-szájba széltében hosszában egy titkos Rothschild-BillGates-Soros-alagútrendszer, ahová a lábad csak akkor teheted be, amikor elhajtanak elzárásra, mert fehér vagy, seggfej.
Minden megastadionnak rendelkeznie kell menekülőútvonallal, ami akkor is rendelkezésre áll, ha nem Orbán Viktornak hívják Magyarország miniszterelnökét.
A barom baseballodnak, a barom amerikai futballodnak száz számra vannak alagútjaik, ez evidencia, seggfej...

Falun valóban jobb a levegő, de itt születtem Lipóciában, így maradok. Az, hogy te bunkónak nézed a falusiakat, nem lep meg, de tudod, a vidéken élők többsége nálad jóval intelligensebb, s nálad jobban szereti a hazáját. Mit beszélek, neked hazád sincs.......te itthonról írogatsz, a kerületi DK-s irodából.

Nem inogtam meg, tudom, hogy 22-ben is hol lesz a helyem, egy gondolkodó ember számára a Fidesznek nincs alternatívája. remélem, hogy Te is így látod.

Ezzel együtt úgy érzem, hogy a Fidesz nem készül kellőképpen a végső összecsapásra. A végén nehogy kevesen legyünk vörös sipkásként, elfogyott tölténnyel, feltűzött szuronnyal a kartácstűzben. Ugye tudod, hogy melyik nagy csatára gondolok.

demetermárták, stummerjánosok

A StummerFührer hangosan elfingotta magát, hogy végre valaki vele is foglalkozzon, ne csak a parizerzabálókkal.

Szerintem tervezési hibuci történt. Egy ilyen alagutat már a tervezéskor be kellett volna tenni és a normál kivitelezésnél megépíteni. A kutya sem szól, mert mindenki természetesnek veszi, hogy szükséges a VIP vendégek ( FIFA, UEFA főnökök, komolyabb klubok Elnökei vagy az EB-re idelátogató állami vezetők etc.) biztonságos közlekedését biztosítani.

Látod, téged már fel sem kell húzni. Te magadtól ketyegsz...

"Mi lesz ezzel az építménnyel amikor vége a világbajnokságnak? Ott áll majd üresen. "
Nézz utána, mi lesz vele.
Annyit elárulok, vissza lesz bontva a nézőtér 15 ezresre, az egész pedig egy hatalmas szabadidőpark és edzőcentrum lesz.
Csak tájékoztatásul: minden építési projekt, az Orbán-kormány alatt a világértékelési rendszerében általában a No1-helyen végzett, végez...
Ezek az értékelő tudományos szervezetek - egyelőre - még nincsenek a Soros-maffiások kezében.

Csak érdekességképpen kérdezem:
Kit tartanál megfelelőnek a miniszterelnöki posztra?
Kit külügyminiszternek?
Kit belügyminiszternek?
Kit pénzügyminiszternek?
Kit oktatásügyi államtitkárnak/miniszternek?
Kit egészségügyi államtitkárnak/miniszternek?

És akkor tényleg csak a kulcsembereket kérdezem...

És ne mondd nekem, hogy hát olyat aki ilyen vagy olyan....ó, hát tulajdonság kívánságlistám az nekem is van, de a jelenlegi _létező_ kínálatból mondj nekem kérlek KONKRÉT, egymással együtt dolgozni képes és hajlandó embereket ezekre a posztokra.

Aztán mikor írtam én ilyen stílusban, hogy "...csüngőhasúzik, ha kettőt akkor trottyosgatyázik, ha hármat, lölö-lopvej-tolvajozik..."???
Ez, a hívekre jellemző stílus csakis a tied!
Én nem megyek le erre a szintre. Azt meghagyom a hozzád hasonlóknak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés