Hadházy Ákos a legutolsó videójában bemutatta, hogy ne politizáljunk!

2021. február 23. 12:41

Skrabski Fruzsina
Facebook
Odamegy feljelentgetni, pampogni egy elszegényedett kis faluba.

„Hadházy Ákos a legutolsó videójában bemutatta, hogy ne politizáljunk!

Talált egy falut és egy piacot és azon rugózik, hogy szerinte az a piac nem került 25 millió forintba – szólok – ez a legnagyobb problémája, ezt a fantasztikus, nemlétező csalást sikerült lelepleznie egy járvány közepén!

A videóban előkerül egy kedves, értelmes hölgy, a polgármester, aki elmondja, hogy a projekt még nincs befejezve.

Tehát még egyszer: 25 milliós támogatásról beszélünk, ami épp a beruházás közepén van és van már díszburkolat, pavilonok. Ez a “»képviselő« legnagyobb problémája!

Odamegy feljelentgetni, pampogni egy elszegényedett kis faluba, ahol a polgármester pályázott, épített nem milliárdokból, 25 millió forintból. Erre megérkezik a budapesti, milliós fizetésű Áki és elkezd okoskodni, hogy szerinte rozsdás a konténerwc, tényleg ezen pampog!...

A demagógia és a butaság csimboraszója csak ezután következik, azt mondja Ákos, hogy ezt a pénzt ő odaadná a tanároknak, meg a szegény gyerekeknek. Értik, értitek az uniós támogatást odaadná??? Ahol olyan szigorú elszámolás van, hogy egy szög árát se lehet másra fordítani, csak és kizárólag a projektre – ez esetben a piacépítésre, ő, a lötyö, odaadná a szegény gyerekeknek. Csak szólok, hogy pl. a kórházfelújításoknál, ami szintén uniós pénz, építhettek csilivili épületeket, de egy fillért se adhattak belőle az orvosoknak pl., mert ilyenek ezek az uniós projektek. Ákosunk ezt vagy nem tudja – az nagy baj, pláne hiszen magyaráz róla, vagy tudja, az még nagyobb baj, mert úgy magyaráz jólhangzó hülyeségeket, hogy tudja, hogy nem lehet.

Remélem, hogy nem kerülnek ilyen figurák soha hatalomba, mert az lehet még Gyurcsánynál is jobban fog fájni! Nem is tudom elképzelni”.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 54 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés