Nem hagyjuk, hogy a Fidesz cenzúrázza a Facebook-faladat!

2021. február 22. 11:35

Donáth Anna
Facebook
Orbán Viktor a CSOK-kal csaló igazságügyi minisztere, Varga Judit mögé bújva arra készül, hogy új cenzúratörvényt alkosson.

„Orbán Viktor a CSOK-kal csaló igazságügyi minisztere, Varga Judit mögé bújva arra készül, hogy új cenzúratörvényt alkosson, amivel kontrollálhatják a Facebook-faladat. Beleszólást akarnak, hogy manipulálhassák, mit láthatsz és mit nem, miről posztolhatsz és miről nem. Mit mondhatunk el nektek és mit nem.

A szándék egyértelmű, hiszen emlékszünk még, mit akartak legutoljára, amikor az internethez nyúltak: NETADÓT. Most nem a pénzedet, hanem a szólásszabadságodat akarják elvenni. És nem csak a véleményvezérek. A te kommentedet is cenzúrázni akarják!

Ezért van szükségünk egy igazságos európai Facebook-törvényre! Csak így akadályozhatjuk meg, hogy Orbán Viktor rátegye a kezét a szabad internetre és a Facebook-faladra!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 159 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"CSOK-kal csaló igazságügyi minisztere"

Te kacsacsőrű emlős! Tudod-e hogy ez milyen jogi kategória?

A Facebook letiltásokat Orbán műveli? Trumpot is ő tiltotta le? A Momentum rajongói valóban ennyire hülyék, hogy ezt be lehet nekik adni, vagy csak Donáth Anna képzeli így?

Szóval a szerinted röhejes és együgyű Donáth Annát más nem kritizálhatja, mert aki egy röhejes és együgyű valakit kritizál, az primitív. Próbálj rendet tenni a gondolataid között.

Még mindig jobb, mintha Dobrev Klárának hívnák.

A FB bejegyzést nem látom. Lehet, hogy már el is távolították?

A kedves papa bírósági pere hogy áll?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés