Puzsér Turul-ügyben szembeköpte magát

2021. február 19. 13:50

Békés Bence
Kontra
Még azután sem állt le, hogy Hont András sorban, tételesen cáfolja a feltételezésekre alapozott állításait.

„Ő a magyar bulvár rettegett kritikusa, aki egyetlen embernek nézi el a bulváros felszínességet: Puzsér Róbertnek. Ádáz harcot vív az álszenteskedő celebek ellen, kivéve egyet: Puzsér Róbertet.

Felszólal a holokausztot politikai céllal felhasználók ellen, majd az ATV ÖT című műsorában bő 20 percen keresztül Pokorni Zoltán polgármesteren rugózik, mintha ennek az ügynek kizárólag ő lenne az egyetlen szereplője.

Még azután sem állt le, hogy Hont András sorban, tételesen cáfolja a feltételezésekre alapozott állításait. Azokat, amelyekben a tények, az események időrendje és semmi más nem stimmel, de mégsem zavarja meg abban, hogy amit feltételez Pokorni Zoltán indítékairól, helyzetéről, döntéseiről, azt megkérdőjelezhetetlen állításként kezelje. Pedig Hont tanúja volt a Turul állítása körüli mizériáknak, az első kézből szerzett tapasztalatait megpróbálja megosztani a rekedt hangon ordibáló Puzsérral, de csak azt éri el, hogy a bulvárceleb egyre jobban belelovalja magát Pokorni támadásába, a végén elmegy odáig, hogy kiáll a 444-es Ács Dániel propagandafilmje mellett.

A Kontra elmondta a véleményét Ács filmjéről. És foglalkoztunk Puzsér írásával is, amely néhány nappal a film közlése után jelent meg, és a holokauszt okozta szorongással és bűntudattal foglalkozik.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 36 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Megnéztem én is a filmet, és hasonló gondolatok fogalmazódtak meg bennem is. Egyértelműen propagandacélból készítették, a 444.hu-tól egyébként nem is vártam mást. Igazi hazug mocsok bulvár. A legalja.

Miközben most is minden eszközzel igyekeztek a Fideszre kenni az egészet, főként Pokornin keresztül, aközben a bevágott videókon szinte csak Jobbikos vagy Jobbikhoz köthető figurákat látni. A drágalátos összefogásuk tagjáról van szó.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés