Kamukonzultáció

2021. február 19. 18:25

Donáth Anna
Facebook
Orbán Viktornak fontosabb a Kubatov-lista frissítése, mint a valódi párbeszéd az emberekkel.

„Orbán Viktor hiányolja a párbeszédet a kormány és az ellenzéki pártok között. Együttműködést szeretne. A jó hírem az, hogy mi is.

Ezért is tettük le az asztalra észszerű terveinket arról, hogyan lehet újraindítani a magyar gazdaságot, ha kedvezően alakulnak a járványadatok.

Javasoltuk, hogy erősíteni kell a szociális védőhálót az álláskeresési járadék időtartamának emelésével; valódi segítséget kell nyújtani a családoknak a családi pótlék megemelésével; segíteni kell a vállalati szektort a hitelezés lazítással; és újra kell gondolni a kijárási korlátozások kezdetét, illetve az üzletek nyitva tartásának a korlátozását.

De Orbán Viktor fontosabbnak tartja kamukonzultációkon keresztül frissíteni a választók adatait tartalmazó Kubatov-listát annál, hogy valódi párbeszédet folytasson az emberekkel, civil szervezetekkel vagy az ország felét képviselő ellenzéki pártokkal.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 155 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A "nyáj" úgyis a Fideszre szavaz, tehát az adataikra nincs szükség. Benneteket, neomarxistákat meg senki nem kényszerít, hogy kitöltsétek. Mi a probléma?

Mit csinált nagyapád 840,000 törzskönyvezett kommunista párttag adataival?

Kedves Anna!

Senki sem tiltja, hogy hasonló kezdeményezéssel éljetek. Kérdezzetek meg bennünket, magyarországi zsidókat, hogy például támogatjuk-e a hazai balliberális pártok, így a Momentum által is támogatott migráns kvóta bevezetését, akarunk-e Lipóciában bennünket, zsidókat fenyegető, gyilkoló muszlimokat. Szeretnénk-e egy olyan balliberális kormányt, amely az itt élő zsidóság, a többségi társadalom létét veszélyezteti? Akarunk-e Titeket, a zsidóság árulóit?

Donáth olyasmit lát bele a kormány működésébe, ami nincs benne, s olyasmit nem vesz észre, ami benne van. 2022-re az ellenzéknek ez az ócska állandó riogatás, vádaskodás, üres ígérgetés nagyon kevés lesz!

Ha figyelned a kérdéseket és a történéseket évekre visszamenőleg, bizony rendre visszaköszönnek a válaszok.

Nem értem, miért rugózol rajta? Ez pont olyan, mint az oltás. Szabadon választhatsz, hogy akarod-e?

Ez a nő láthatóan kórosan hiperaktív, ki fog derülni, hogy vagy az apja zaklatta kiskorában, vagy még valószínűbb, hogy ő zaklatta az apját.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés