Személyi szabadság megsértésének gyanújával nyomoznak Szabó Bálint ügyében

2021. február 16. 17:02
Állapotáról továbbra sincs információ.

Helyreigazítás

„Személyi szabadság megsértésének gyanújával nyomoznak Szabó Bálint ügyében” című, 2021. február 17-én megjelent cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy a „képviselőt Makóra, az egyetem pszichiátriai klinikájára szállították”.

Ezzel szemben a valóság az, hogy Szabó Bálint szegedi önkormányzati képviselőt neurológiai góctünet nélkül, tiszta tudatállapotban szállították a Csongrád-Csanád megyei Egészségügyi Ellátó Központ makói sürgősségi betegellátó ambulanciájára, égési sérülésekkel és kihűléssel.

Az eredeti cikk:

Mint ahogy kedd reggel beszámoltunk róla, előkerült a szegedi önkormányzati képviselő, Szabó Bálint. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság személyi szabadság megsértése bűntett gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen indult eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit – írja a Szeged.hu. Sajtóértesülések szerint a képviselőt Makóra, az egyetem pszichiátriai klinikájára szállították.

Szabó Bálint hétfőn nem jelent meg a sajtó képviselői előtt és a telefonja ki volt kapcsolva. A nap folyamán a rendőrség honlapjára is felkerült, hogy eltűnt a képviselő, a körözés azonban estére eltűnt a honlapról. Szabó eltűnésének körülményei továbbra is tisztázatlanok, állapotáról sincs egyelőre információ.

 

Összesen 81 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A PS jó lesz, ha vigyáz az újságíróira.
Állítólag Szabó nekik adott át bizonyítékokat.

Ha belenyomtak egy két injekciót, utána egy darabig a nevére sem emlékezhet, így logikus a pszichiátria. Valami maffiaügybe botolhatott bele, még jó, hogy él.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés