Luxusházat vásárolt a szocialisták társelnöke

2021. február 11. 8:15
Tóth Bertalan megint a Castrum Kft.-vel kötött üzletet – írja a Magyar Nemzet –, a vásárláshoz igénybe vette a CSOK-ot is.

Pécs egyik legimpozánsabb részén, a Donátusi Villaparkban vette legújabb házát Tóth Bertalan, az MSZP társelnöke – írta meg a Magyar Nemzet; azt már a Mandiner teszi hozzá, hogy a szocialista politikus a CSOK-ot is igénybe vette a vásárláshoz. A villaparkot kivitelező cég egyébként az a Castrum-Pécs Kft., amelynek korábban a helyi szocialisták – amelynek Tóth sokáig vezetője volt – eladták a székházukat. A társaság egyik tulajdonosa pedig Lusztig Péter, aki a rendszerváltás előtt operatív tiszt, később MSZP-s országgyűlési képviselő, illetve Lamperth Mónika kabinetirodájának munkatársa is volt.

Örök panoráma, nagy terasz, dupla garázs, saját zöldterület, a házak pedig saját tulajdonú magánúton, kártyás sorompón keresztül közelíthetők meg – így reklámozták korábban a pécsi Donátusi Villaparkot, a hasonló méretű használt ingatlanokat alsó hangon 50-60 millió forintért kínálnak.

(Fotó: Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. december 7-én.MTI/Koszticsák Szilárd)

Összesen 18 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Lebukott a kis lüke Berci, ahogyan a kétszer elmondott beszédével is.
Vegye csak igénybe a CSOK-ot és dicsérje, ne fikázza közben.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés