Dárdainak pontátlagot kell hoznia a Herthánál

2021. január 28. 11:04
Az egyesület nem kommentálta az értesülést.

Német sajtóértesülés szerint pontátlagot kell hoznia Dárdai Pálnak, a Hertha BSC futballklub hétfőn kinevezett régi-új vezetőedzőjének. A Kicker magazin úgy tudja, hogy a magyar szakember 2022-ig szóló szerződésében van egy záradék, mely szerint a jelenlegi Bundesliga-idényből hátralévő 16 fordulóban mérkőzésenként másfél pontos átlagot kell teljesítenie ahhoz, hogy a 2021/22-es szezonban is ő irányíthassa a fővárosiakat.        

Dárdai hivatalos bemutatásakor szintén csak a mostani idényről szólt: „Nem akarok hosszasan szerződésekről beszélni. Ebben a fél évben teljesítményt akarok felmutatni, és közben jól akarom érezni magam” – jelentette ki a 44 éves tréner, aki 2019 májusa után tért vissza a Hertha kispadjára, és első meccsét szombaton vívja Frankfurtban.

(MTI)

Fotó: MTI

Összesen 12 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Érthető, hogy a klub, a tulajdonos feltételt szab, ez természetes, a másfél pont egyébként teljesíthető, bár az első 5 meccsen vért izzadva is jó ha lesz 5 pont a 8 helyett. És utána már csak 11 fellépés következik, amelyen 19 pontot kell hozni, minimum...

Nem tetszik a családtámogatás és az adókedvezmény, barátom? Hajléktalan vagy?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés