A DK azonnali magyarázatot követel Varga Judittól

2021. január 28. 11:57
„Nem a fideszes milliárdosokat kellene családtámogatással segíteni!” – állítja a párt közleménye.

„Miután pár éve 10 milliós csok-támogatásból újította fel balatoni nyaralóját Varga Judit igazságügyi miniszter, most 200 millió forintért vett meg egyből 4 budai ingatlant is”, állítja a DK közleménye. A dokumentum szerint „az igazságügyi miniszter – miután az adófizetők pénzéből kapott támogatást a balatoni házára – mindössze 8 millió forintos önrészre kapott 192 millió forint hitelt”. Azt írják, hogy miközben tehát a családtámogatások nem emelkednek, a lakhatási válság pedig egyre több becsületes magyar családot taszít bizonytalanságba, a fideszes milliárdosok nyakra-főre vesznek fel kedvezményes állami hiteleket és vissza nem térítendő támogatásokat az adófizetők zsebéből.

A Demokratikus Koalíció azonnali magyarázatot követel Varga Judittól, miért vett fel 10 millió forintos támogatást közpénzből, ha közben megengedheti magának, hogy 4 budai ingatlant, gyakorlatilag egy teljes társasházat megvásároljon egyik napról a másikra? Szerinte mi, magyarok azért fizetjük Európa legmagasabb adóit, hogy a közös pénzünkből aztán fideszes milliárdosok váljanak ingatlanmágnássá? – teszi fel a kérdést a párt. A DK szerint „a pánikkormány fékezhetetlen lopásvágya és az ezzel járó morális és gazdasági válság a legfőbb oka annak, hogy a magyarok nem tudnak egyről a kettőre jutni”.

(MTI-OS)

(Fotó: Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke, frakcióvezetője felszólal Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtti felszólalásával kapcsolatban az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. szeptember 21-én.MTI/Koszticsák Szilárd)

Összesen 102 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Bizonyos szint felett nem megyünk bizonyos szint alá! " - mondta szovjet tengeralattjáró tengerfenékbe ütközve.

,,Majdnem beledöglöttem, hogy másfél évig úgy kellett tenni, mint hogyha kormányoztunk volna. E helyett hazudtunk reggel, éjjel, meg este.,,

Azonnali magyarázatot követelek, hogy Gyurcsány Ferenc és DK-ás társai mikor fizetik vissza a másfél éves bérüket, egyéb javadalmazásukat. Ugyanis aki nem dolgozik annak jövedelem se jár.

Azonnali magyarázatot kivételek, hogy a cigicsempész hogyan szerzett 150 milliós házat magának?

Varga hiteles és elfogadható-értelmes magyarázatot adott, s a ""DK" bármiféle magyarázatra újabb hazug-gyalázkodó közleményt adna ki, mert ez a szokása. Elég lenne először és egyszer értelmesen olvasni...

A dolog időben nem egyszerre történt.
Ha nem lakik életvitelszerűen Bhenyén, a törvény szerint vissza fogja fizetni a támogatást.
Mindennek mozgatórugója a proletáriátus irigységének kiváltása.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés