A Fidesz-kormányok eredményeit 2022 után is megtartjuk

2021. január 27. 7:23

Márki-Zay Péter
Facebook
A tolvajok börtönbe mennek, de ami jó, azt megtartjuk!

„A TOLVAJOK BÖRTÖNBE MENNEK, DE AMI JÓ, AZT MEGTARTJUK!

A 2022-es rendszerváltás lényege, hogy a 2010 utáni korrupció felszámolásával nem térhet vissza a 2010 előtti korrupció sem (a nagykoalíciós lopást a Fidesz nem véletlenül nem számoltatta el). Az Európai Ügyészséghez csatlakozás, a kommunista ügynökakták nyilvánossága, a Fidesz-migránsok kiutasítása, az új Alkotmány és igazságos választási törvény mellett természetesen meg kell tartani az elmúlt 10 évből mindent, ami jó.

A Fidesz ugyanis NEMCSAK A NÉPBUTÍTÁSBAN ÉS A LOPÁSBAN VOLT HATÉKONYABB MINDEN ELŐDJÉNÉL, de az uniós források lehívásában, a kocsmai nyerőautomaták felszámolásában, a zárt terekben a dohányzás betiltásában, a kormányhivatalok ügyfélszolgálatában, sőt, 2019-ig még a költségvetési hiány alacsonyan tartásában is. A Fidesz-kormányok EREDMÉNYEIT 2022 UTÁN IS MEGTARTJUK: ami nem ment tönkre, azt nem kell megjavítani.

KEDVES FIDESZ-SZAVAZÓK!

Csatlakozzanak hozzám és több százezer jobboldali honfitársunkhoz: itt az ideje, hogy 2022-ben Önök is egy becsületes Magyarországra szavazzanak! Gyermekeink jövője érdekében számoljuk fel a maffiaállamot és építsünk együtt egy ELŐÍTÉLETEKTŐL ÉS GYŰLÖLETKAMPÁNYOKTÓL MENTES, SZABAD, EURÓPAI, DEMOKRATIKUS MAGYAR JOGÁLLAMOT! Baloldali testvéreinkkel összefogva elérhetjük, hogy hazánk ne néhány korrupt oligarcha hűbérbirtoka, hanem MINDENKI MAGYARORSZÁGA legyen!

A választásokig hátralévő egy évben nagyon sok beszélgetés és vita során alakul majd ki az Orbán utáni Magyarország programja - hamarosan megosztom Önökkel a 2020. novemberében a Gellért Szállóban elmondott gondolataimat”.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 124 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Fontolgatom......fontolgatom........... :)

Úgy látszik Márki-Zay Péter már bekészítette magának a csíkos pizsamát.
Testhezálló lesz neki.

Kussolj már, te elmebeteg!

11 éve mantrázzátok, hogy Magyarország kb. "minden világok legroaszabbika"... ha a közleményeitekből akarná egy kívülálló megismerni hazánkat, azt hinné, hogy az maga a földi pokol...

És amikor legutóbb sikerült nagy vívmányként megdöntenetek az Orbán-kormányt, pontoaan ugyanazt pofáztátok, mint most te... hogy aztán első mozdulattal MINDEN vívmányt kinyírjatok...

Ceterum censeo... SOHA TÖBBÉ DK-MSZP-MÁRKYZAY-STB.-T!!!

Ne eufemizáljunk itt kérem! Lop. :)

Ugyanaz, mint az a krokodilagyazó fazon (jótékony feledésbe borult a neve), ő jött azzal, hogy a jobboldali szavazókat is meg kell nyerni, ezért kedvességgel, megértéssel kell hozzájuk viszonyulni, nem szabad őket lehordani holmi sötét, rasszista, tudatlan vidéki bunkónak. Majd a cikk második fele arról szólt, hogy milyen nehéz úgy választást nyerni, hogy vidéken csupa sötét, rasszista, tudatlan bunkó él, akik a jobboldalra szavaznak.
Márky is próbálja megnyerni a jobboldali szavazókat, de közben rohadtul utálja őket.

Egyébként én már az első mondatnál elakadtam:
"A 2022-es rendszerváltás lényege, hogy a 2010 utáni korrupció felszámolásával nem térhet vissza a 2010 előtti korrupció sem"
Öööö, akkor mi a fenét is látunk Budapesten? Rokonok, régi barátok a jól fizető önkormányzati posztokban, aki bizonyíthatóan lopott, sikkasztott az a posztja mellé még jutalmat is kap, a közbeszerzések a jól megszokott módon haveroknak kiírva, és mindeközben elvonások mindenhol az adóemelések mellé. (hova lett a megspórolt pénz?) Nekem ez pont a 2010 előtti korrupciónak tűnik. Ennyire hülye ez az ellenzék, csak két és fél évet kellett volna kibírniuk Budapesten, hogy mutogathassák, ők mennyire különbek, de nem, ezek éhesek voltak mint a sáskák, azonnal kellett lopni, különben ellopja a másik szövetséges párt potentátja.

Egyszerű vagy, mint a faék.
Eszed is annyi.

Gellért szállóban? Már nem a piacon kampányolsz, mint Zsófi ellen Szerencsen?
Akkor is felvonult az egész tehetségtelen díszes társaság, Jakab, Kunhalmi, Karácsony.
Ott kiderült, hogy csak buzizni tudsz.
Te és a nagypolitika az kettő.

Hallgass a szívedre, szavazz a Fideszre!

Hallottam én már ezt egyszer valahol...valakitől....

Márki-Zay egyelőre csak partvonalról dumál, meg kell várni, hogy lesz-e egyáltalán valami tényleges befolyása. Ha addig a sok vesztett pere után nem kerül az adósok börtönébe...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés