Fő a hitelesség

2021. január 26. 15:26

Csak nem a Jobbiknak.

2021. január 26. 15:26
Dúró Dóra
Facebook

„Azzal a Gyurcsány Ferenccel akar Jakab jólétet teremteni "mindenkinek" (cseppet sem demagóg módon tehát), akinek a kormányzása idején befagyasztották a közszféra béreit, megszüntették a 13. havi nyugdíjat, a gyes és a gyed időtartamát egy évvel csökkentették, emelték az áfát (amit a Fidesz aztán még tovább növelt), milliárdokat költöttek el aztán meg sem valósult kormánynegyedre, iskolákat zártak be, vasúti vonalakon szüntették be a közlekedést, alagutakat fúrtak homokdombokba az M6-os építésekor és sorolhatnám napestig. Hát ők fogják itt elhozni a jólétet? Ugyan már!

De társadalmi békét is vele akar teremteni. Igen, Gyurcsánnyal. Aki hazudott reggel, éjjel meg este, kitaszította a határon túli magyarokat a nemzetből, és 2006 őszén rendőrterrorral vérbe fojtotta az '56-os forradalom 50. évfordulóját. És a Jobbik idén október 23-án már vele fog ünnepelni. Az ember köpni-nyelni nem tud. De ilyenkor inkább köpne.

Persze nem kell a múlttal foglalkozni Jakab szerint. Hát aki szégyelli a múltját, annak nem kell. Akinek az ciki, annak nem kell. De hogy lesz akkor igazságos, mindenkire kiterjedő elszámoltatás? Nyilván sehogy. Nem lehet csak az egyik oldalt elszámoltatni, mindkettőt el kell. De Gyurcsánnyal nem lehet. Nem lehet az egész elmúlt harminc éven túllépni, ha kiegyezett a kommunistákkal. A Mi Hazánk nem tette. Mi igazságot akarunk a magyar embereknek. A korrupciónak nincs színe.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. január 27. 15:23
most már kapkodtok! minden baromságot a felhasználtok! nem mérlegelve a hátrányait! csak a parlamentbe jutás a lényeg! a hűség már nem is olyan fontos.
olajfa1
2021. január 26. 18:26
Ez a Jakab koma leszerepeltette a Jobbikot. Eddig is tudta, hogy a Jobbik a baloldaliak "kihelyezett tagozata", de most ez be is bizonyosodott. Jobbiknak addig volt "arca" és valamilyen szintű "politikai nézete" amíg Morvai Krisztina közöttük sertepertélt...
zöldalma
2021. január 26. 17:30
ki is tett esküt az Szent Koronára, és aztán nem mondott le a mandátumról.A hippokrata , magyar Qanon család jól megél az adófizetők pénzéből.szánalmas.
Falfirka
2021. január 26. 17:19
ne higgyetek neki! jobbik 2.0!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik