Pikó András kérjen bocsánatot a háziorvosoktól!

2021. január 25. 21:28

Kocsis Máté
Facebook
A józsefvárosiak egyre nehezebben viselik az agresszív, hozzá nem értő polgármester botrányait.

„Pár napos a hír, hogy a kormány megemeli a háziorvosok bérét. Józsefvárosban sovány vigasz ez számukra, mert a polgármester úr pár napja ezúttal nekik küldött fenyegető levelet, melyben közölte, felbontja a szerződésüket, ha nem viselkednek rendesen, ha nem látják el a betegeket. 

Pedig ellátják. Erejükön felül dolgoznak, különösen a járvány időszakában. Sokukat személyesen is jól ismerem, lelkiismeretes emberek. Pikó levelét megalázónak, a kioktatást pökhendinek tartják. Azt mondják, éppen ők nem érik el a polgármester urat, a jól megfizetett udvartartása pedig a rendelési időket is képtelen helyesen kiírni az önkormányzat honlapjára.

A polgármesteri fenyegetés előzménye ismeretlen, Pikó András szerint állítólag valaki panaszkodott valakinek valahol. Ilyen esetben azonban egy felelősen gondolkodó polgármester mielőtt megfélemlít félszáz orvost, előbb tájékozódik. Márcsak azért is kéne, mert ha netán alaptalanul vérig sérti a háziorvosokat, akkor könnyen elmennek máshova dolgozni, van rájuk igény Pikó András új nyóckerén kívül is. Inkább becsüljük meg őket! A cél a megtartásuk lenne, nem az elüldözésük, mert a kerület ellátás nélkül marad. 

A józsefvárosiak egyre nehezebben viselik az agresszív, hozzá nem értő polgármester botrányait, ezért arra kérjük Pikó Andrást, hogy a sértő levél miatt nyilvánosan kérjen bocsánatot legalább a háziorvosoktól! El a kezekkel tőlük!

(A megosztásokat köszönöm.)”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 31 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hát igen. Pedig a részletek nagyon fontosak. Így ez csak lepke alfarszél a semmibe.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés