Mundruczó Kornél: „Kommentálhatatlan” az SZFE új tanári kara

2021. január 25. 13:23
A rendező azt is mondta, hogy nem is ismeri az új tanárok kétharmadát, és ismeretlenekről vagy jót, vagy semmit. Nehéz kiigazodni.

„Egészen elképesztő, amit letettek az asztalra a diákok, a volt tanárok, és azok, akik még még állományban vannak a régi rendszerből” – mondta Mundruczó Kornél a 168 Órának. „Aggasztó látni, hogy ezt a tradíciót így darálják be, ilyen agresszív módszerekkel szüntetik meg. Ez a vulgaritás határán van” – tette hozzá.

A 168 Óra megírta: a január 7-én, Netflixen bemutatott Pieces of a Woman rendezője szerint „a Vas utca megszűnése, az, hogy nem felmért, és nem átgondolt módon költöznek át új épületekbe, valamint az új tanári kar névsora még inkább aggodalomra ad okot. A most érkezők szakmai múltja összehasonlíthatatlan a régi csapatéval. A tanárok listája majdnemhogy kommentálhatatlan. De kétharmadukat én nem is ismerem sehonnan, szóval maradjunk annyiban, hogy ismeretlenekről vagy jót, vagy semmit.”

A lap közölte, hogy Mundruczó arról is beszélt a 168 Órának, mennyire elszomorította , amikor új filmje sztárját, Shia LaBeouf-t szexuális és érzelmi zaklatással vádolta meg volt barátnője a premier előtti hetekben. „Igazán együtt érzek azokkal az emberekkel, akik őt megvádolták. Hinnem kell abban, hogy mindenkinek jogában áll elmondani azokat a történeteket, amikkel együtt él” – mondta.

(168 Óra)

Fotó: MTI

Összesen 206 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hát még a régi!
Simon Zsuzsa és elvtársai.

Senki nem küldte el a régi tanárokat.

" Hinnem kell abban, hogy mindenkinek jogában áll elmondani azokat a történeteket, amikkel együtt él”
Én abban hiszek, ha nincsenek a történetben zsidók, nincs sem 1919, sem 1920, sem 1945.

Mundruczó Kornél: "Kommentálhatatlan" az SZFE új tanári kara
-----
Mégis megpróbáltad...

Lolka és Bolka 80 nap alatt a Jupiterre.

Nem tesz semmit, hogy nem ismered az új tanárok kétharmadát, hiszen az emberek több, mint kétharmada téged sem ismer, ez tuti.
A filmjeidet pedig még annyian sem, ez is tuti. Pedig van közte nézhetetlen is. Ez is tuti. :)

"https://index.hu/sport/futball.."

Mennyit nőtt ezidő alatt az SZFE régi tanári karának az értéke?

Leegyszerűsítés, ez a kulcsa mindennek.
No, bonyolítani...

Kornél!

Azért nem kellene ilyen dózisban nyomatnunk azt, hogy rajtunk, zsidó színészeken, filmrendezőkön, művészeken kívül a nem zsidók táborában csupa tehetségtelen személy található. Kicsit, sok, hogy egyből beállsz a Tardos, Bozóki és társai, gojokat szapuló vonulatába. Jó lenne egy kis önmérséklet.

Orbán Viktor a konzervatív oldalnak filléreket ad animációs filmek gyártására - lásd az egyébként pocsék Pozsonyi csata címűt -, egyszerűen nem tartja fontosnak kulturális bázisa kiépítését, a mai napig nem érti a kultúra jelentőségét, míg nekünk, milliárdokat juttat. Amit a kultúra embereiként Orbán sértegetésével hálálunk meg. Azon sem csodálkoznék, ha Orbán ezen túl a balliberális oldalnak is csak animációs film szintű állami támogatást adna.

A most munkanélkülivé váltak is biztosan örömmel vennék ezt.

ENNYI.

Egyénként én sem csípem Velkovicsot (finoman szólva), de AKIK ÉVTIZEDEKEN ÁT NEM SZÓLALTAK FEL BÁRDOSÉK ELLEN, AZOKNAK MOST KUSS!

Megint egy "szerény" balliberális nyilatkozat...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés