Dull Szabolcs is csatlakozott a Telex csapatához

2021. január 25. 15:48
Munk Veronika és Dull Szabolcs közösen, főszerkesztőként vezeti a Telexet – adták közzé a hírt hétfőn.

„Végre csatlakozik a Telexhez Dull Szabolcs, akit hat hónappal ezelőtt bocsátottak el az Index főszerkesztői posztjáról. Elbocsátása után az összes újságíró felmondott az Indexnél, majd a szerkesztőség zöme olvasói támogatásból, Munk Veronika főszerkesztésével október elején elindította a Telexet, ami ma már az ország egyik legolvasottabb online újságja. Dull Szabolcs – a féléves felmondási idő és versenytilalom letelte után” – főszerkesztőként csatlakozik a laphoz, és Munk Veronika is főszerkesztő marad, mostantól közösen vezetik a Telexet. A lap két főszerkesztőjét a szerkesztőség megerősítette bizalmáról”– adott ki közleményt a Telex hétfőn. 

„A szeptemberi felhívás óta már több mint 42 ezren támogatták a Telexet, és nemcsak szavakkal, hanem kisebb-nagyobb összegekkel, több ezren havi rendszerességgel” – írják. „A Telex életében most újabb lépcsőfokhoz értünk: mostantól két főszerkesztő irányítja a lapot” – áll a közleményben. 

Összesen 100 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Végre egy hazafi!
Majdnem azt írtam, hogy végre egy keresztény!

- Na de ki legyen a főszerkesztő?
- Jajj, hát nem mindegy? Micsoda értelmetlen formaság! Ez egy szeretetközösség, jóban vagyunk, szeretjük egymást, együtt váltjuk meg a világot, kultúremberként meg tudunk állapodni mindenben... Jó, hát ha mégis kell valaki, akkor legyek akkor mondjuk én!

Végre! Alig vártuk már!

Szóljon, aki meglepődött.

Hát, a kommentjeidet elnézve lehetnél akár Elek Gábor matematikus a Vincent blogról is. Persze, nem vagy baloldali, jobboldali egészen biztosan nem, szóval akkor marad a független és objektív, ahogy azt már megszokhattuk.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés