Biden és a transznemű sportolók

2021. január 25. 22:22

Ódor János László
Kontra
Loretta és a Monty Python még mindig él és élvezi

„TÉNY: Biden csodaszámba menő és kreatív győzelme óta egy kicsit nagyon jobb hely lett a világ - több hazai balliberális lap is megírta.

Olyan szimbolikus lépéseket tesz, amelyek csak Karácsony Gergő 2019 októberi victoriájához foghatóak: itt, Budapesten azonnal kihirdették a klímavészhelyzetet, ott törvényesítik, hogy a magukat lánynak gondoló fiúk is bemehessenek a női öltözőbe, mi több: küzdősportokban is alaposan elverhessék női ellenfeleiket, hátha ellenük végre győznek is - de egészségügyi miniszter-helyettesnek is magát transzneműnek tartó exférfit nevezett ki. Csodaember ez: talán még két héten belül rend is lesz!

Ami egészen ijesztő viszont: az államilag támogatott oktatási intézményekben ez többé nem ajánlás lesz, hanem kötelező érvényű.

Laikusként nehéz rácsatlakozni a legújabb idiotizmusra, amit talán tudatosan is gumicsontként dobtak a világ elé – ráadásul a transzneműek (többlet)jogairól bármit is olvasok, ugyanúgy vagyok velük, mint a kanabisz legalizálásával vagy a homoszexuálisok házasságával: azt hittem, már rég jóváhagyták mindenhol, erre kiderül, hogy most újra, megint valahol törvénybe iktattak valami hatalmas mérföldkövet, és ezt ünnepelni kell.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 41 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szerintem meg "az volna a jó" ha nem létezne marxizmus, neomarxizmus, neoliberalizmus.
Akkor az általad felvetett problémakör sem létezne.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés