Ez nem kormányzás, hanem világraszóló szégyen

2021. január 24. 11:43

Vérlázító, hogy a válság közepén is milliós jutalmakat osztogatnak maguknak a pánikkormány tagjai.

2021. január 24. 11:43
Demokratikus Koalíció
Demokratikus Koalíció
MTI-OS

„A K-monitor vette észre, hogy 19 fideszes államtitkár is milliós jutalmat kapott 2020-ban, miközben a kormány a világon egyedülállóan semmilyen segítséget nem adott az embereknek a válságban. A veszélybe került magyar vállalkozások, az elbocsájtott dolgozók, a családok, az idősek nem kaptak semmit, de a pánikkormány tagjai az adriázós semmittevés és fejvesztett kapkodás után is milliós jutalmakat tehettek zsebre a közösből »motivációs elismerésként«.

A Demokratikus Koalíció szerint vérlázító, hogy a pánikkormány tagjai válságkezelés és az emberek segítése helyett milliós jutalmakat osztogatnak maguknak. Miközben a magyar vállalkozások minden este azt számolgatják, hogy életben tudnak-e maradni másnap is; miközben a munkájukat elveszítettek a mindennapi megélhetésért vívnak elkeseredett küzdelmet, az őket elárulók egymás hátát veregetik és milliós jutalmakat osztogatnak maguknak az elárultak pénzéből.

Ez nem kormányzás, hanem világraszóló szégyen. Ha minden így marad, akkor mi, magyarok még akkor is a pánikkormányzás húsba vágó következményeivel fogunk együtt élni, amikor Európa más országai már a válságra sem emlékeznek majd.”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 150 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2021. január 25. 08:14
A Gyurcsány kormányzás volt a jó, mert tudtuk hogy ezután csak jobb jöhet. Az Orbán kormány után már jobb nem jöhet, csak ilyen szar. Persze lehet Klára más lesz azért egy pinás Gyurcsány nem tud a annyi mindent elbaszni mint a egy faszos, mert a menstruációs idő az már eleve kiesett.
Vakfolt
2021. január 25. 07:32
"Vérlázító, hogy a válság közepén is milliós jutalmakat osztogatnak maguknak a pánikkormány tagjai." Hihetetlen, hogy ezek leragadtak 2008.-ban.
bagira
2021. január 25. 01:42
Erre a tolvaj körmös bandára szavaznátok ?? Gyurcsányék 4 milliárd dollárt mentettek ki Indonéziába? Szaftos kis történet. http://mindenszo.hu/gyurcsanyek-4-milliard-dollart-mentettek-ki-indoneziaba/ Milliárdos csalással gyanúsítható cég tagja volt Göncz Kinga alapítványa . https://figyelo.hu/hirek/milliardos-csalassal-gyanusithato-ceg-tagja-volt-goncz-kinga-alapitvanya-19477/ A Vörös polip, avagy az Apró-Dobrev klán. https://pestitv.pestisracok.hu/2020/09/25/a-voros-polip-avagy-az-apro-dobrev-klan/?fbclid=IwAR1n-U4J6vMEvWCKhGrb71zLzt5Ulaa-M-K-TbPtfxdtvooAhL4aXEScFgU#fvp_198,0s&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_202009
bpe
2021. január 24. 22:58
ajj, ferike, az a világraszóló miniszterelnöki szóló 14 éve eccer már kiürítette a nézőteret, s bár vágom, h lett azóta ez a dk-s qpleráj, ahol mindenki téged oly naon szeret, csak hát hiába szúrod e szeret, és hiszed nagyon, h lehecc még, már csak a neved mered, körbelobogják viagraszínű lepkék..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik