Ez nem kormányzás, hanem világraszóló szégyen

2021. január 24. 11:43

Demokratikus Koalíció
MTI-OS
Vérlázító, hogy a válság közepén is milliós jutalmakat osztogatnak maguknak a pánikkormány tagjai.

„A K-monitor vette észre, hogy 19 fideszes államtitkár is milliós jutalmat kapott 2020-ban, miközben a kormány a világon egyedülállóan semmilyen segítséget nem adott az embereknek a válságban. A veszélybe került magyar vállalkozások, az elbocsájtott dolgozók, a családok, az idősek nem kaptak semmit, de a pánikkormány tagjai az adriázós semmittevés és fejvesztett kapkodás után is milliós jutalmakat tehettek zsebre a közösből »motivációs elismerésként«.

A Demokratikus Koalíció szerint vérlázító, hogy a pánikkormány tagjai válságkezelés és az emberek segítése helyett milliós jutalmakat osztogatnak maguknak. Miközben a magyar vállalkozások minden este azt számolgatják, hogy életben tudnak-e maradni másnap is; miközben a munkájukat elveszítettek a mindennapi megélhetésért vívnak elkeseredett küzdelmet, az őket elárulók egymás hátát veregetik és milliós jutalmakat osztogatnak maguknak az elárultak pénzéből.

Ez nem kormányzás, hanem világraszóló szégyen. Ha minden így marad, akkor mi, magyarok még akkor is a pánikkormányzás húsba vágó következményeivel fogunk együtt élni, amikor Európa más országai már a válságra sem emlékeznek majd.”

Összesen 150 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Először pont Gyurcsány alatt vettem észre, külföldről, azt a feudál-bolsevik gyakorlatot, ami szerint minisztereit!!! pénzjutalomban részesítette. Egy miniszter nem teljesíthet jobban mint az elvárás vele szemben, mert az a maximum. Rosszabbul ige. Akkor viszont repül.

Fegyencék már nem is tudják, hogy miként fokozzák a gyalázkodást, hazudozást, a jelzőket. 2002-re már világháborús veszedelem, sőt csillagközi háborúk forrása lesz a kormány...

Bolsevikok. Agitátorok.

2006 decemberében akkor Gyurcsány Ferenc miért jutalmazott?
Voltak megszorító intézkedések? Voltak.


Mennyi volt a a költségvetési hiány? Kilenc százalék feletti? Miazhogynagyinis!
Ki is mondta öszödön? ,,Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz.,,
Bizony! Gyurcsány Ferenc azóta már bukott miniszterelnök.

Vastag a bőr a képükön.

Mandiner!
Miért törli a program az egészet, ha javítok egy szót?

Államadósság millió euró-ban

2006.12.31 62007,1
2001.12.31 32440,7
29566,4

2014.12.31 79564,9
2009.12.31 76515,9
3049

Szerinted melyik a több?

Amennyiben levonjuk a 2019.12.31. államadósságból a Medgyessy - Gyurcsány - Bajnai kormány által felvett hitel kamatát, a ki nem fizetett és 2010 évre átcsúsztatott számlákat, a 2010 után a hatezer állami vagyon növekményt - a korábbi balliberális kormányok alatt csökken - akkor 2015 évtől a költségvetés szuficites lenne.

Köszönöm a tanácsot. Már megoldva.

Van egy súlyos elírás a közleményben, Feri: "Mi, magyarok"

Na ja! Elírás. Feri biztos ,, mi böszme pirézek,,-et akart írni.

,, a pofátokon nincsen bőr,az tuti!,,

Van. Vastag. A NASA már érdeklődik, mert megvennék.

Elnézést. A Berecskereki 2021. január 24. 18:41 Szerkesztve: 2021. január 24. 18:41 bejegyzés koronaszep 2021. január 24. 17:56 hozzászóláshoz kapcsolódik.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés