Dárdai visszatérhet? – menesztették a Hertha vezetőedzőjét

2021. január 24. 11:54

Dárdai jelenleg az egyesület utánpótlásában tevékenykedik.

2021. január 24. 11:54
null

A Hertha BSC futballklub irányítói menesztették Bruno Labbadia vezetőedzőt és Michael Preetz menedzsert.

A döntésre egy nappal azután került sor, hogy a berliniek odahaza 4-1-re kikaptak a Werder Brementől a Bundesliga 18. fordulóban, és kilencedik hazai fellépésükön ötödször maradtak alul. Az együttes sorozatban negyedik bajnokiján nem tudott nyerni, s ezeken összesen egy pontot szerzett.   

Az 54 éves Labbadia tavaly áprilisban vette át a fővárosiak kispadját Alexander Nouritól, és megmentette a csapatot a kieséstől, de a jelenlegi szezonban a gárda adós maradt a jó teljesítménnyel, és pillanatnyilag csak 14. a tabellán. Preetz már 25 éve dolgozott a klubnál, és 11 éve alkalmazták menedzserként. Sajtóértesülések szerint a vezetőedzői poszt első számú várományosa Dárdai Pál, aki 2015-től 2019-ig már irányította a Herthát, jelenleg pedig az egyesület utánpótlásában tevékenykedik.

Endspiel für Bruno Labbadia”, vagyis szabad fordításban „Bruno Labbadia döntője” – ezzel a címlappal jelent meg a Kicker csütörtöki száma, melyben a mértékadó német szaklap azt taglalta, hogy ha a Hertha a Werder Bremen elleni bajnokiját is elveszíti, akkor annak következményei lesznek, és a vezetőség megköszönheti a csapatot 2020 áprilisa óta irányító Bruno Labbadia munkáját – írja a hír kapcsán a Nemzeti Sport.

(MTI / Nemzeti Sport)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
C.Dömötör
2021. január 24. 23:10
Dárdai lesz a Kicker szerint. Hivatalosan csak holnap jelentik be, de a lap információja szerint, ez biztos. Az egész edzői csapatot felsorolja. Ez a logikus döntés, és a legkézenfekvőbb. Ne feledjük a Hertha továbbra is fizeti az elküldött edzőket, szám szerint négyet, hacsak meg nem egyeztek egyéb úton. Plusz egy menedzsert. Pali majd rendet rak, egy sokkal rosszabb kerettel volt már hatodik, hetedik. Most eljött az ő ideje. Drukkolunk!
Pipas2
2021. január 24. 16:35
Sok sikert kívánok Pali!
marica61
2021. január 24. 13:58
nagy szégyen lenne,hogy érdemtelen eltávolitása után ujra elválalja
hana1
2021. január 24. 13:19
'Endspiel für Bruno Labbadia, vagyis szabad fordításban Bruno Labbadia döntője' Jesszus! Ne a google-translate fordítsa már le! Vagy legalább egy szóközt tegyetek az end és a spiel közé, úgy jobban visszaadja!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik