Milliárdokat bukik a főváros

2021. január 20. 10:32

Fidesz Budapest
Facebook
Mikor lesz következménye a sorozatos törvénytelen döntéseknek?

„Milliárdokat bukik a Karácsony Gergely vezette fővárosi vezetés gőgössége és hozzá nemértése miatt a BKV az általa kiírt reklámtenderen. Illetve minden budapesti adófizető ennyivel jár rosszabbul.

A főváros baloldali többsége jogszerűtlenül megakadályozta, hogy a JCDecaux nevű cég jogszerű ajánlata nyerjen a BKV reklám közbeszerzésén. Ezt a bíróság is megállapította. Csakhogy a francia hátterű cég egy évvel később, a covid járvány idején már nem tartja az eredeti ajánlatát. Nagy kár, mert az elkaszált közbeszerzéssel négy éven keresztül havonta 142 millió forint bevétele lett volna a BKV-nak, a 2019-es 55 millió és a 2020-as 62 millió forint helyett, vagyis minden hónapban 80 millió forint a veszteség. Ez évente közel egy milliárd forint!

Hiába volt a Kormányhivatal törvényességei észrevétele, és hiába volt frakciónknak is jobbító javaslata a helyzet rendezésére, Karácsony Gergely hajthatatlan volt. A számlát viszont a budapestiek fizetik! A kérdés már csak annyi: ki vállal felelősséget a több milliárdos veszteségért? Mikor lesz következménye a sorozatos törvénytelen döntéseknek?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 7 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nyifi-nyafi biztos, hogy nem.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés