Amikor a Jobbik még nagyon mást gondolt Gyurcsány Ferencről

2021. január 20. 12:21
„Hibbant Néró”, „vörösnek tetszik lenni”, „Magyar emberekre lövetett”, „Ezt a törpepártot, amit DK-nak hívnak” – mondta 2015-ben Szilágyi György Gyurcsánynak.

Videóval emlékezett Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője azokra az időkre, amikor a Jobbik még nagyon mást gondolt Gyurcsány Ferencről. A felvételt nézve valóban érdekes visszaemlékezni arra az időszakra, amikor Szilágyi György, a Jobbik országgyűlési képviselője még olyanokat mondott a DK vezetőjének, hogy 

„Hibbant Néró”, „vörösnek tetszik lenni”, „Magyar emberekre lövetett”, vagy: „Ezt a törpepártot, amit DK-nak hívnak”

Pedig nem is volt ez olyan régen: a videó 2015-ben készült. Persze akkor a Jobbik 19 százalékon állt, a DK pedig épp a parlamenti küszöb felett. Mára nagyjából megfordultak az erőviszonyok. Ezzel párhuzamosan pedig megváltozott a retorika is.

„Egyszer volt.. Amikor a Jobbik még őszinte lehetett Gyurcsány Ferenccel.Ha már a DK-nak kívülről nem sikerült betiltania a Jobbikot, inkább belülről oszlatja fel.” – fogalmazott Facebook-bejegyzésében Kocsis Máté.

Összesen 57 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mekkora gyűlölet halmozódhatott fel Gyurcsány Ferencben amikor Magyarországot kúrva országnak nevezete 2006 évben öszödön?

Milyen ember az ilyen?

Jó, jó, de azóta megvilágosodtak.

Íme egy, a kommunista rendszert kiszolgáló besúgót leleplező mondat:

- Az a helyzet Lajos, hogy jelentenem kell rólad.

Jujj de kemény volt a Szilágyi, mint a vídia.

Most meg UGYANEZEKKEL a DK-sokkal MINDENBEN EGYETÉRTVE smúzol az ATV-ben, szinte kivirulva, mint valami kisdiák, akit VÉGRE odaengednek a nagyok asztalához...

Hányinger.

Neked is ajánlom az Ilók és Mihók című mesét. Azért, mert a tű is és a balta is ajándék, nem tesszük mindkettőt a kalapunkba..

Én azért a Lánchíd felújítás +5 milliárdja után nem emlegetnék lopást a helyetekben, de lehet, hogy az agyhalott balliberálisoknál a matematika egy tiltott tudomány, mert fehér férfiak találták ki...

Vajon mennyi Unicumot kellett meginniuk ahhoz, hogy jobbikoskent, momentumoskent egy Ceausescu familianak, pardon, Gyurcsany lesz az a familia, gazsulaljanak?
Ami nem valtozott, Gyurcsanynak ma is voros a feje - de mar a jobbikosoknak is!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés