Amikor a Jobbik még nagyon mást gondolt Gyurcsány Ferencről

2021. január 20. 12:21

„Hibbant Néró”, „vörösnek tetszik lenni”, „Magyar emberekre lövetett”, „Ezt a törpepártot, amit DK-nak hívnak” – mondta 2015-ben Szilágyi György Gyurcsánynak.

2021. január 20. 12:21
null

Videóval emlékezett Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője azokra az időkre, amikor a Jobbik még nagyon mást gondolt Gyurcsány Ferencről. A felvételt nézve valóban érdekes visszaemlékezni arra az időszakra, amikor Szilágyi György, a Jobbik országgyűlési képviselője még olyanokat mondott a DK vezetőjének, hogy 

„Hibbant Néró”, „vörösnek tetszik lenni”, „Magyar emberekre lövetett”, vagy: „Ezt a törpepártot, amit DK-nak hívnak”

Pedig nem is volt ez olyan régen: a videó 2015-ben készült. Persze akkor a Jobbik 19 százalékon állt, a DK pedig épp a parlamenti küszöb felett. Mára nagyjából megfordultak az erőviszonyok. Ezzel párhuzamosan pedig megváltozott a retorika is.

„Egyszer volt.. Amikor a Jobbik még őszinte lehetett Gyurcsány Ferenccel.Ha már a DK-nak kívülről nem sikerült betiltania a Jobbikot, inkább belülről oszlatja fel.” – fogalmazott Facebook-bejegyzésében Kocsis Máté.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
linkeloe
2021. január 21. 19:00
Én gyűlölöm a Gyurcsányt.Még azokat is, akik nem gyűlölik! De intellektusban nagyon a Szilágyi fölé nő! Még ha nem is olyan magas az a mérce.
Vainamoinen
2021. január 21. 14:45
A faszkalap gyurcsany ott hátul, csak rohog mint egy eszelos! Valoban Hibbant Nero!
bagira
2021. január 21. 11:55
jobbik ugyan azt gondolta mint most , gyurcsány-jobbik egymás szájából beszéltek , ami a parlamenti villogását illet egymás köz nyilvánosság előtt az néphülyítés volt .
ThunderDan
2021. január 20. 15:50
Jujj de kemény volt a Szilágyi, mint a vídia. Most meg UGYANEZEKKEL a DK-sokkal MINDENBEN EGYETÉRTVE smúzol az ATV-ben, szinte kivirulva, mint valami kisdiák, akit VÉGRE odaengednek a nagyok asztalához... Hányinger.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik