A Black Lives Matter támogatása egy halálos történelmi hiba megismétlése

2021. január 20. 17:10

Melanie Phillips
Jewish News Syndicate
Sok zsidó, különösen Izraelben, barna vagy fekete bőrű. A fehérség azonban kevésbé szól a pigmentekről, mint az erőről.

„A 20. században progresszíven gondolkodó emberek ezrei támogatták a szovjet kommunizmust. Abban a hitben, hogy ez az ideológia a kulcsa a jobb világnak, nem voltak hajlandók elismerni a szörnyű sztálini visszaéléseket, amikben milliók haltak éhen, mosták ki az agyukat, vagy ölték meg őket. A mai haladók hasonló módon viselkednek a civilizált értékek újabb támadására reagálva, amelyet a szovjet kommunizmussal megegyező gyökerű ideológia nevében követtek el. És csakúgy, mint a múlt században, a pompomlányok rettentő sokasága zsidó.

Amerikában és Nagy-Britanniában a zsidó vezetők és a közösségi csoportok elsöprő mértékben támogatják a BLM-mozgalmat. Mivel a zsidók szenvedtek a diszkriminációtól és a társadalmi elidegenedéstől, kötelességüknek érzik szolidaritásukat kifejezni a fekete emberekkel, akik szerintük hasonló nehézségekkel küzdenek.

De a BLM, amely George Floyd tavaly májusi halála után egy rendőr térde alól indult útnak, nem a tisztesség és a tolerancia előmozdításáról szól. Ehelyett egy nihilista, erőszakos, forradalmi mozgalom, amely elkötelezte magát a rendőrség javíthatatlanul rasszista intézményként történő felszámolása, a börtönök bezárása, a család elpusztítása és a fehér kapitalista társadalom megdöntése mellett. Ráadásul sok vezetője fehér.

Kétségtelen, hogy a feketék bigottságot tapasztalnak, és vannak rasszista rendőrök. De a rendőrök jelentős része maga is fekete; a rendőrség őrizetében meggyilkolt emberek többsége fehér; és a legtöbb meggyilkolt feketét más feketék ölik meg. Ráadásul a BLM által a fehér társadalom rasszistának való bélyegzése maga is rasszista cselekedet, mivel egy egész etnikai csoportot rossznak minősít. A progresszív emberek mégis belevágtak ebbe a rosszindulatú programba.

A BLM-mozgalom nevében a bandita tömegek, köztük az »antifasiszta« Antifa támogatói, sok városban sokkoló erőszaknak vetették alá a nyilvánosságot az elmúlt három hónapban. Az ilyen helyeken a demokratikus közigazgatás hagyta, hogy ez megtörténjen, anélkül, hogy a rendbontók ellen fellépnének, néha még a rendőrök anyagi támogatását is megvágva.”

 

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 22 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés