Amikor 97 nemi identitás létezhet

2021. január 19. 10:55

Szikora Róbert
Facebook
Az abszurditást hirdetők, az anarchisták, az elmebetegek szellemi terrorban tarthatják a normalitást.

„Azt az időszakot éljük, amikor mindent átváltoztatnak. Amikor 97 nemi identitás is létezhet, amikor az abszurditást hirdetők, az anarhisták, az elmebetegek szellemi terrorban tarthatjak a normalitást. Ekkor a józanság megtorpan, és remegő szívvel szemléli, hogy mi is történik körülötte...Emlékszem, 16-17 éves lehettem, amikor a Bosnyák téren 5 (ember???) rugdosott 1 srácot. Döbbenten állt a tömeg, de senki nem mert közbeszólni. Néhányan magukban zsörtölődtek, hogy azért ez nem járja...Ne járjunk így! Ne hagyjuk! Ez a vég kezdete!

Jézus azt mondta, »aki hüsegesen kitart mellettem az fog üdvözülni.« Nincs más igazság, csak Ő, nincs más út csak Ő, nincs más Élet, csak Ő...A Bibliában 365-ször szerepel: Ne féljetek!!! Minden napra egy. Álljatok ki a meggyőződésetekben, a józan észben, és legyetek bátrak, hiszen nem a gyávaság, a félelem lelkét örököltük, hanem az erőét, a hitét, a bátorságét és a hűséges szeretetét...Senki se hallgassa el azt, ami belül nyomja, mert csak a mocskos szájú komcsi náciktól, rasszistáktól harsog a net világa... Vissza a mi FB oldalunkra... Közösítsétek ki a durva, hazug beszédet, a farkasokat, akik  közétek törnek, hogy kiraboljanak és megtizedeljenek Titeket!

A Csikidamm hazaárulóktól el kell határolódni, meg kell tisztulni, és így újjászületve várni a feltámadást, a nyarat. Bízzunk Istenben, Jézusban, a megújító Szentlélekben...És higyjetek bennem is, bár csak emberi módon! Köszönöm a kitartásotokat...”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 111 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A normalitást a kommunisták is terrorban tartották. Tehát ez nem új. Az sem, hogy ugyanaz az emberanyag szegmens terrorizál evvel is mint a kommunizmussal. Most üt vissza a kommunisták elmaradt elszámoltatása világszerte.

Az utolsó Kádár-Dubcek találkozóra 1968. augusztus 17-én került sor Komáromban. (Csehszlovákiának a Varsói Szerződés csapatai által történő megszállása előtti napokban.)
A vasútállomáson váltak el, Kádár és a rá hallgatni nem akaró Dubcek.
Végül Kádár „majdhogynem kétségbeesetten” kérdezte: „Maga csakugyan nem tudja, kikkel van dolga?”

Forrás: Roger Gough: Kádár János, a jó elvtárs?, JLX kiadó, 2006, 331.old.

Kádár elvtárs miért nem mondta el az alattvalóinak, hogy a baráti elvtársakról valóban tudni kéne, hogy kicsodák is valójában?

Szüleim akkori, otthoni beszélgetéseire gyerekként visszaemlékezve, kifejezetten tartottak Münnichtől, akkoriban ö is szóba jött, mint vezető. ( Apám egy középvállalat Munkástanácsának elnök-helyettese volt Az elnök, aki szintén egy fiatal mérnök volt, egy rendőrségi beszélgetés után meg sem állt Ausztráliáig.... Apu annyiban érezte meg a dolgot, hogy valahogy mindig hátrébb került az előléptetésnél.)

Férgek fogyasztása? Akkor az EU engedélyezte a kannibalizmust.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés