Víruspárti moslék

2021. január 18. 15:06

Lendvai Ildikó
Hírklikk
Ezt megint elszúrtam. Mert nem figyelek a kormányra rendesen.

„Pedig világosan megmondták, hogy ellenzékiként a moslékkoalícióban, konkrétan a vírusdrukker nemzetgyilkosok között van a helyem. Minden mással csak megzavarom népünk eligazodását ebben az emberpróbáló helyzetben.

A moslékkal még sikerült lépést tartanom, talán azért, mert a maga a házelnök dörögte rám több ízben, hová tartozom. Azért ez sem volt könnyű, miután az egyik kormánypárti folyóirat útmutatást adott a politikai moslék helyes összetételéről: nem ám gusztusos hamburger, hanem minden összedarálva, »a zsömle már teljesen kiszáradt, a hús rég megromlott, a sajt penészes, a saláta belsejét pedig kukacok rágják«. Még azt sem döntöttem el: koromhoz illően a penészt adom hozzá az elegyhez, vagy inkább a kukacos salátát – abban mégis van egy kis élet –, amikor jött az újabb feladat. Nem elég a moslék, víruspártinak is kell lennem. Főleg oltásellenesnek.

Na, itt buktam meg. Mert nemcsak vakcinapárti vagyok, de még regisztráltam is. Ha Rogánnál, hát Rogánnál: ha ebből kell megismernie az adataimat, pláne a politikai hovatartozásomat, akkor vagy én éltem eddig hiába, vagy ő és a stábja. Az sem zavart, hogy a kormány majd leveleket küldözgethet nekem. Ha választani lehet, elsősorban Szijjártótól szeretnék képeslapokat kapni, ő annyi izgalmas helyen jár. Megalapozhatná valamelyik unokám bélyeggyűjteményét, azokból a keleti diktatúrákból különben nehéz szerezni.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 38 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

mert a borod azert felted, ven szatyor

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés