Minden innovatív javaslatnak helye van

2021. január 18. 14:13

Fekete-Győr András
Azonnali.hu
Ez a Momentum feladata és szerepfelfogása a magyar közéletben: hogy tabukat döntsön, hogy innovatív javaslatokat tegyen.

„Ha pedig a járvány utáni időszakra tekintünk, van egy majdnem ugyanolyan fontos feladatunk is: minél hamarabb újra kell indítanunk a magyar gazdaságot. Mert ne feledjük, Magyarország egészségügyi és gazdasági válság közepén van: lassan egy éve teljesen leállt az ország, a kormánynak pedig nincsen pontos terve arra, hogy mikor indul újra az élet. A turizmusban és vendéglátásban dolgozók teljes bizonytalanságban próbálnak túlélni egyik napról a másikra – és egyelőre senki tudja, hogy mikor indulhat újra a gazdaság.

Ne legyenek illúzióink: a kormány által biztosított támogatások csak ideig-óráig gátolják meg a komolyabb tartalékokkal nem rendelkező vállalkozások végső összeomlását. Minden egyes nappal, amíg tolódik a gazdaság újranyitása, újabb és újabb emberek fogják elveszíteni a munkájukat. Ilyen helyzetekben minden innovatív javaslatnak helye van. Ez a Momentum feladata és szerepfelfogása a magyar közéletben: hogy tabukat döntsön, hogy innovatív javaslatokat tegyen, hogy jó nemzetközi gyakorlatokat honosítson meg. Nem csak a választók várják ezt tőlünk, mi is ezt várjuk el magunktól – és ebben soha nem fogunk változni.

Ezért javasolja azt a Momentum, hogy a kormány adjon mindenkinek százezer forintot, aki beoltatja magát, ezzel ugyanis három legyet ütünk egy csapásra: felpörgetjük a gazdaságot, segítünk a nehéz helyzetbe került honfitársaikon, és több ezer magyar életét mentjük meg.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 68 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Oltónyag nincs.
Oltakozásra váró rengeteg van.
Megoldás: fizessünk az oltakozásra váróknak, hogy oltassák be magukat.

Nagyon szomorú, hogy ez a tökfej ezzel a hülyeséggel tudja tematizálni a közbeszédet! Miközben járvány van.

Ennyire hülye, nem kérdés.

https://www.youtube.com/watch?..

A youtube kommentek közül a kedvencem: "Ne feledjétek, elnökként még ő a legokosabb."

Azert milyen rossz is ez a Zorban! Ha a Momentumosok lennenek hatalmon, mar reg osszekotyvasztottak volna egy fasza vakcinat - gondolok itt a ket asszonysagra, Donathra es Che-re. Oltogatnanak itt nagyban minket, hogy attol koldulnank!

A kormány pénzét osztogatná a kisfiú, aki összegyurcsányozta magát a moslék koalícióval.
Ez nem bántás, hiszen mind a két fogalmat ők vezették be a köztudatba.

Az ingyenpénz elfogy, ettől munkahely nem lesz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés