Lázár és a szegény emberek

2021. január 18. 7:20

Hadházy Ákos
Facebook
A fideszes politikus az általa hűbéri birtokként megkapott mezőhegyesi Ménesbirtok által adott fát osztogatja.

„Fogunk látni mostanában ilyen propaganda fotókat minden fideszesnél. Lázáré persze  különlegesen visszatetsző ha visszaemlékszünk, mit gondol valójában a szegény emberekről. De két általános üzenetet hadd tegyek, elsőt a Fidesznek, a másodikat pedig magunknak:

1. A fideszes propagandafotók akkor lennének hitelesek, ha a tíz éve hatalmon levő kormánytól akár egyetlen olyan kormányzati intézkedést láttunk volna, ami valóban segíteni akarna a több millió mélyszegénységben élő magyaron (a rezsicsökkentés csak látszólag volt ilyen: minél gazdagabb volt valaki, annál többet segített, ráadásul a világpiaci árak csökkenése után valójában rezsiemelésről beszélhettünk).  Ráadásul még hitelesebb lenne, ha saját vagyonából osztogatna (Lázár az általa hűbéri birtokként megkapott mezőhegyesi Ménesbirtok által adott fát osztogatja).

2. Az ellenzéknek viszont sokkal több dolga lenne, mint ezekre a képekre lemondóan legyinteni. Ehelyett minden faluban meg kellene találni azokat a büszke magyarokat, akiket nem fognak letérdelni egy köbméter tüzifa miatt és nyíltan vállalják ellenzéki és szabad gondolkodásukat. Ha minden faluban lesz csak néhány ember, aki segít a kampányban és segít a választási csalások kivédésében, akkor, de csakis akkor beszélhetünk választási esélyekről. Mindenhol vannak ilyen emberek, de oda kell menni megkeresni őket. Kb. az utolsó pillanatokban vagyunk, amikor a pártok elkezdhetnek ezzel foglalkozni.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 33 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tehát ne adjon semmit! Vagy, ha ad, akkor a rászoruló, de büszke ember inkább fagyjon meg, mert úgy baloldali!

Ha a Facebook normális lenne, Faszházy FB fiókját már rég letiltották volna.

Hadházy a baromállat (orvos) csak a provokációhoz ért!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés