Mostantól Donáth Anna az arcátlanság mértékegysége!

2021. január 16. 17:54

Meddig tud még süllyedni a szülőhazája elleni hazug uszításban?!

2021. január 16. 17:54
Hidvéghi Balázs
Hidvéghi Balázs
Facebook

„A momentumos EP-képviselő Facebook-bejegyzésében egyenesen Orbán Viktort okolja azért, mert az Európai Bizottság lesöpörte az asztalról a több mint egymillió ember által támogatott Nemzeti Kisebbségvédelmi Kezdeményezést. Lehet-e ennél abszurdabb állítást megfogalmazni arról a politikusról, aki több mint három évtizede mindent elkövet a magyar nemzet helyzetének erősítéséért?

Tisztázzuk:

- A Momentum az a párt, amely a szomszédos országokban eddig minden választáson a helyi magyar jelöltek és pártok ellen foglalt állást.

- A Momentum az a párt, amely most lelkiismeret-furdalás nélkül veti magát annak a Gyurcsány Ferencnek a karjaiba, aki a 2004. december 5-i népszavazás előtt a határon túli magyarok ellen uszított.

Hazaszeretettel tehát nehezen vádolhatók. Mindenesetre Donáth ámokfutása még nekik is sok lehetett, mert a bekezdést azóta gyáva módon törölték, azonban képernyőfotón látható ide csatolva. Hogy Donáth Anna tanul-e az esetből, az valószínűtlen. Pedig, ha annyira jóban van Vera Jourovával, ahogy ezzel nemrég kérkedett, akkor nem azzal kellene foglalkoznia, hogy alaptalan vádakkal hergeli a biztos asszonyt Magyarország ellen. Néhanapján a magyar nemzet érdekeit is képviselhetné az Európai Unióban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
palicsi
2021. január 18. 11:05
Szomorú, ahogy ez az EU (nem) működik. Anno már a szovjetet is úni JÓ-nak nevezték, de egyáltalán nem volt az jó! Ahogy ez sem az!
palicsi
2021. január 18. 10:59
Annácska! Jól értem? Szerinted is ez csak egy kicsinyes bosszú, amiért "győztetek" a tagállamoknak járó pénzek odaítélésének szubjektív szempontok alapján történő korlátozásáról? Milyen testületek ezek az ojrapai punijós testületek??
palicsi
2021. január 18. 10:37
Ezt a némbert! Azon csodálkozom, hogy vannak támogatói a momentumnak. Mennyire kell hiszékenynek lenni, hogy elhiggye valaki amit ő leír?
istvanv2
2021. január 17. 14:40
ez a szánalmas soros csicska donáth anna a pofátlanságok netovábbja. Mindenért Orbánt hibáztatja, ez a hazaáruló soros kurva
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik