Mostantól Donáth Anna az arcátlanság mértékegysége!

2021. január 16. 17:54

Hidvéghi Balázs
Facebook
Meddig tud még süllyedni a szülőhazája elleni hazug uszításban?!

„A momentumos EP-képviselő Facebook-bejegyzésében egyenesen Orbán Viktort okolja azért, mert az Európai Bizottság lesöpörte az asztalról a több mint egymillió ember által támogatott Nemzeti Kisebbségvédelmi Kezdeményezést. Lehet-e ennél abszurdabb állítást megfogalmazni arról a politikusról, aki több mint három évtizede mindent elkövet a magyar nemzet helyzetének erősítéséért?

Tisztázzuk:

- A Momentum az a párt, amely a szomszédos országokban eddig minden választáson a helyi magyar jelöltek és pártok ellen foglalt állást.

- A Momentum az a párt, amely most lelkiismeret-furdalás nélkül veti magát annak a Gyurcsány Ferencnek a karjaiba, aki a 2004. december 5-i népszavazás előtt a határon túli magyarok ellen uszított.

Hazaszeretettel tehát nehezen vádolhatók. Mindenesetre Donáth ámokfutása még nekik is sok lehetett, mert a bekezdést azóta gyáva módon törölték, azonban képernyőfotón látható ide csatolva. Hogy Donáth Anna tanul-e az esetből, az valószínűtlen. Pedig, ha annyira jóban van Vera Jourovával, ahogy ezzel nemrég kérkedett, akkor nem azzal kellene foglalkoznia, hogy alaptalan vádakkal hergeli a biztos asszonyt Magyarország ellen. Néhanapján a magyar nemzet érdekeit is képviselhetné az Európai Unióban.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 70 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha Donáth Annával együtt gondolkodnátok egy kicsit, akkor talán meglátnátok, hogy Európa 50 milliót kitevő őshonos nemzeti kisebbségei több országban szétszórva élnek. Tehát nem kizárólag magyar ügyről van szó, aminek a felkarolását Orbán Viktor puszta létezése miatt vetették el. Sokkal inkább elképzelhető, hogy az kérdésben erősen érintett országok, főleg a spanyolok, franciák, románok, görögök, vagy az orosz kisebbség miatt a balkáni államok lobbizták ki ezt a döntést.

Igen rájuk gondoltam, de az EU tagságra áhítozó Ukrajna számára sem lett volna biztató, ha ezt a törekvést felkarolják.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés