Kínai vakcina

2021. január 16. 15:35

Hetek óta megy az ellenzéki sajtóban a hangulatkeltés a kínai vakcina ellen.

2021. január 16. 15:35
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„A magam részéről nem tudom, hogy jó-e, ahogy azt sem, ha nem jó. Néhány dolgot azért tudok.
1. A korlátozások feloldása csak magas szintű átoltottság után lehetséges. Minél később érjük el az átoltottságot, a fenntartott korlátozás annál többe kerül az állampolgároknak külön-külön és az államnak együtt.
2. Az európai unió közös vakcinavásárló csapata lemaradt az angolokkal, amerikaiakkal, izraeliekkel szemben. A már jóváhagyott vakcina lassabban érkezik ide, mint az ügyesebben tárgyaló országokba.
3. A kínai vakcina nagy mennyiségben elérhető távolságba került.
4. A magyar egészségügyi hatóságokban megbízom (akkor is megbíznék, ha baloldali kormány lenne). Ha egy gyógyszer nekik jó, nekem is jó.
5. Aki politikai haszonszerzésből késlelteti az átoltottságot és ezzel a korlátozások tovább fenntartását, megbocsáthatatlan bűnt követ el az egész országgal szemben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 158 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2021. január 17. 15:07
"Váratlanul lemondott annak a kínai gyógyszercégnek az elnöke, amelyiktől Orbánék rengeteg vakcinát vennének Az orvos ugyanis arról posztolt 4,8 millió követőjének a Twitter-szerű kínai Weibón, hogy a Sinopharm oltásának 73 mellékhatása van, így ez a világ legveszélyesebb oltóanyaga." https://444.hu/2021/01/15/varatlanul-lemondott-annak-a-kinai-gyogyszercegnek-az-elnoke-amelyiktol-orbanek-rengeteg-vakcinat-vennenek
Pelso j.
2021. január 17. 14:04
"A magyar egészségügyi hatóságokban megbízom " Az Európai Gyógyszerügynökség jogköre és feladata, - mond valamit számodra? Gyengén játszod a hülyét.
LAW AND ORDER
2021. január 17. 11:13
Nem szabad megreszkírozni, hogy az OGYÉI-ben megbúvó őskomcsi orvosmaffia keresztbetegyen a magyarok egészségének! Döntsön a megválasztott kormányunk, ez most kiemelt kérdés! A bolsi gyógyszerészek - közöttük is rendet kellett ám vágni 1920 után - pedig foglalkozzanak a köptetők meg az aranyérkenőcsök minősítgetésével!
Secnir
2021. január 16. 21:54
1. A korlátozások feloldása csak magas szintű átoltottság után lehetséges. Minél később érjük el az átoltottságot, a fenntartott korlátozás annál többe kerül az állampolgároknak külön-külön és az államnak együtt. -egyetértek 2. Az európai unió közös vakcinavásárló csapata lemaradt az angolokkal, amerikaiakkal, izraeliekkel szemben. A már jóváhagyott vakcina lassabban érkezik ide, mint az ügyesebben tárgyaló országokba. -hazugság. amikor az unió tárgyalt, akkor még a britek az unió tagjai voltak. népességarányosan ugyanannyit kaptak, mint mi. az amcsik ,izraeliek korábban, még a tesztfázisban lekötötték, ezért élveztek előnyt - ráadásul nekik még drágább is a vakcina, tehát nem maradtunk le semmiről. jan. 1. után már a britek nem tagjai az uniónak, tehát nem tudnak annyit beszerezni. 3. A kínai vakcina nagy mennyiségben elérhető távolságba került. -igen, a dokumentációk már itt vannak. valamiről. meg a hírek a hatékonyságról. 4. A magyar egészségügyi hatóságokban megbízom (akkor is megbíznék, ha baloldali kormány lenne). Ha egy gyógyszer nekik jó, nekem is jó. -egyetértek. 5. Aki politikai haszonszerzésből késlelteti az átoltottságot és ezzel a korlátozások tovább fenntartását, megbocsáthatatlan bűnt követ el az egész országgal szemben. -egyetértek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik