SZFE-s diáklány szerepel a magyar National Geographic címlapján

2021. január 15. 14:50

A fotó a Black Lives Matter-tematikát előzhette meg a fontossági sorrendben, így került a címlapra.

2021. január 15. 14:50
null

A National Geographic Magazin Magyarország új számának címlapján Podlovics Laura, SZFE-s hallgató szerepel – írja a Színház Online.

ifj. Vitray Tamás, a magazin főszerkesztője a Fiatal lány maszkkal címet adta Pozsonyi Roland fotójának, amelyen a bábszínészhallgató szerepel egy #freeSZFE maszkkal az arcán.

A kép eredetileg 2020. szeptember 25-én jelent meg a Pesti Hírlapban, 2021. január 7-én pedig a National Geographic borítóján került újra címlapra. A Színház Online szerint a portré gyakorlatilag az SZFE átalakítását övező tüntetések egyik ikonikus fotója.

„A National Geographic Magyarország pedig azért helyezte a címlapra, mert az előző év talán legfontosabb eszmei ügyének lenyomata” – írja az artnews.hu.

„SZFE és COVID. Össznépi Rorschach-teszt. Érdekes lesz megtudni, ki mit lát majd benne. Vagy ki mit akar majd belelátni…” – fogalmazott ifj. Vitray Tamás az első idei National Geographic hasábjain.

A fotó a Black Lives Matter-témát előzte meg a fontossági sorrendben, hogy címlapra kerülhessen – állítja az artnews.hu.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Porkoláb Zsuzsa
2021. január 20. 13:53
Nincs állóvíz, néha bele kell pofázni. De korrekt a megjelenés, szöveg alig, pedig elkelne néhány sor a kép fölött, ,,ne menj rossz irányba SZFE,,
NTLLK
2021. január 17. 23:37
Podlovics domborzata és vizei, ásványkicsei, turisztikai nevezetességei, területe és népessége.
matykox
2021. január 17. 15:02
"ifj. Vitray Tamás, a magazin főszerkesztője ..." Ó, már tudom, miért nem veszem kézbe ezt a reklámújságot. Természetesen tele nagyobbnál kisebb tehetségekkel.
Box Hill
2021. január 17. 12:34
ÁVÓ-s egyenruhás apádat mikor teszed a címlapra?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik