Mi Hazánk: neoavantgárd performanszegyüttes

2021. január 15. 13:16

Hont András
Facebook
Most majd az lesz, hogy aki fenntartásokkal rendelkezik a járványkezelést illetően, az a szélsőjobb szekerét tolja, sőt maga is náci.

„Aláírásgyűjtésbe kezd a Mi Hazánk nevű neoavantgárd performanszegyüttes a lezárások ellen. Finoman szólva sem örülök neki, de nem mondom azt, hogy meg lennék lepve. Most majd az lesz, hogy aki fenntartásokkal rendelkezik a járványkezelést illetően, az a szélsőjobb szekerét tolja, sőt maga is náci. Ahogy az lenni szokott. Pedig a valóság fordítva van. Amennyiben a mainstream bizonyos témákat tabusít, szalonképtelennek nyilvánítja az egyes elképzeléseket, intézkedéseket illető kritikákat, akkor azt föl fogják karolni a szalonon kívüliek. Mint annyiszor megesett már ez a történelemben.

Amennyiben nem lehet megvitatni egyes kérdéseket a hivatalos fórumokon, akkor mindazok, akikben kérdések fogalmazódnak meg, rossz érzések támadnak a hivatalosnak hirdetett közmegegyezést illetően, azok elkezdenek a szélsőségesek felé tájékozódni. E folyamat általában totális berendezkedésekbe és pusztító háborúkba szokott torkolni. Annyiszor hangzott el az elmúlt egy évben a felelősség kifejezés, hogy ezen a ponton azt azért megkérdezhetjük, hogyha ez így lesz, akkor az kinek a felelőssége.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 9 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ehhez javaslom elolvasni az Azonnali riportját Dúró Dórával.
https://azonnali.hu/cikk/20210..

,,Most majd az lesz, hogy aki fenntartásokkal rendelkezik a járványkezelést illetően, az a szélsőjobb szekerét tolja, sőt maga is náci.,,

Azért ahhoz nem kell nagy tapasztalat, hogy el tudja valaki dönteni: a fenntartásokat megfogalmazó trollkodik.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés