Valóban szükség van a Fidesz „migránsaira”?

2021. január 14. 15:06

Z. Kárpát Dániel
Facebook
A Jobbik volt az első magyar parlamenti párt, amely zéró toleranciát hirdetett a migráció minden formájával szemben.

„A Jobbik volt az első magyar parlamenti párt, amely zéró toleranciát hirdetett a migráció minden formájával szemben, és a Fidesz azóta sem zárkózott fel hozzánk ebben a kérdésben. Már akkor jeleztük: sem a letelepedési kötvényekből, sem az illegális migrációból nem kérünk, de a vendégmunkások tömegeiből sem, mert a magyarság jövője nem általuk szavatolható. Sokkal inkább mindenki által elérhető családtámogatási rendszerrel, a bérszínvonal normalizálása által előbb a köz-, majd a versenyszférában is, valamint olyan lakhatási programmal, amely minden magyar számára lehetővé teszi a szülőföldön való boldogulást és a jólét elérését.

A Fidesz »migránsai«, a 2016-os állapothoz képest ötszörös számban jelen lévő idegen munkások nem az első hasonló cselekménnyel hozhatók összefüggésbe, és általánosságban sem mondható ki, hogy a magyar gazdaság nélkülük fejre állna. Ha pedig mégis, az lenne a NER egyik legdurvább kritikája… A Jobbik a megoldás érdekében átfogó vizsgálatot szeretne, ahol ágazatról ágazatra kiderül, van-e és meddig lehet szükség külső segítségre, ahol pedig nincs (márpedig a szektorok többsége álláspontunk szerint ez bizonyul igaznak), ott rövid úton megszüntetnénk a tömeges munkaerőimportot.

Mi a Fidesszel szemben a magyar munkavállalókkal, a hazai kis és közepes vállalkozásokkal kötnénk stratégiai szerződést, annak érdekében, hogy itthon maradhassanak, boldogulhassanak a válságot követően is, Magyarország pedig soha ne szoruljon külföldiek tömegeire.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 27 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Aztán majd együtt bontjátok a kerítést Gyurcsánnyal.

Ejnye Dániel! Amikor a migrációval kapcsolatos alkotmány módosításról volt szó, ti ezt szabotáltátok, mert számotokraaz volt a feladat, hogy az EU-s betelepítéseket ne lehessen alkotmány ellenesnek mondani. Mindegy, mivel indokoltátok. Nem kell ez a duma amit itt hintesz.

Z. Kárpát az ismert zagyvalékot prezentálja migráció ügyben. A magyar szuverenitás keretében a Fidesz kezdettől fogva az alapvető belátást képvislei: MI DÖNTJÜK EL? KIKKEL AKARUNK EGYÜTT ÉLNI. MI DÖNTJÜK EL! Ehhez képest Z. Kárpát pártja szövetkezik a migrációs elözönlést / kvótát / támogató baloldaliakkal.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés