A Jobbik érdemben nem reagál a montázsos botrányra

2021. január 14. 9:28
Jakabék a semmitmondó közleményükkel válaszoltak az Azonnali megkeresésére, holott a Vona és a Balczó kritikáira vonatkozó kérdéseket kaptak.

Az Azonnali öt kérdést kérdést intézett a Jobbikhoz annak kapcsán, hogy keresztény pártként keresztekkel próbálták lejáratni a Fideszt, ami már Vonának és Balczónak is sok volt. A Jobbik olyan montázst tett közzé, amelyen egyrészt a Capitolium előtti Trump-párti tüntetők, másrészt az egyik magyarországi, CÖF-szervezte békemenet felvonulói láthatóak. A közös a két csoportban, hogy a résztvevők szorongatnak egy-egy Jézust ábrázoló feszületet, és arra kéri a párt a kommentelőket, hogy adjanak címet a képnek.

A képhez mellékelt szöveg egyébként az ellen kel ki, hogy a kormányoldal az ellenzéki tüntetésekhez hasonlítja az amerikai Capitolium ostromát, és azt állítja, hogy „a Trump-sámánok sokkal inkább azokra a békemenetnek csúfolt tömeghöbörgésen bemutatkozó megvezetett Orbán-hívőkre hasonlítanak, akik feltehetően 2022-ben – Orbán bukása után – ugyanúgy törnének be a Parlamentbe, mint az amerikai populista cimbora felhecceltjei”.

Az Azonnali cikkéből kiderül, hogy a Jobbik csak a közleményét küldte el, de a Vona és Balczó kritikáira vonatkozó kérdésekre nem válaszolt.

(Azonnali)

(Fotó: Jobbik)

Összesen 9 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés