Nem mond le az Afrikába magánrepülőző újpesti jobbikos

2021. január 13. 18:36
Hiába kéri erre gyakorlatilag mindenki.

A pártja, pártszövetsége és az újpesti polgármester is felszólította a lemondásra, de Szabó Balázs nem mond le sem jobbikos párttagságáról, sem újpesti képviselői mandátumáról, sem önkormányzati tisztségeiről – írta meg a 24.hu Hozzátették: a politikus az Újpest Médiának azt nyilatkozta, a párt etikai bizottsága előtt szeretné tisztázni magát. A Jobbik kedden felfüggesztette Szabó párttagságát, felszólította önkormányzati képviselői mandátuma visszaadására.

A döntés azt követően született, hogy kiderült, oroszokhoz köthető szervezet pénzén ment Afrikába, egészen pontosan a Közép-afrikai Köztársaságba megfigyelőnek az újpesti képviselő.

A 24.hu megírta: korábban az ÚPK frakciószövetség vezetője, Trippon Norbert szintén az Újpest Médiának azt mondta: mivel Szabó tagságát a Jobbik felfüggesztette, a frakciószövetség sem tekinti tagjának, szintén mandátuma visszaadására szólítja fel Szabót. Déri Tibor polgármester azt közölte: kezdeményezik a képviselő tanácsnoki pozícióból való visszahívását is – írják.

(24.hu)

Összesen 29 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Csak követi az egybesült összellenzék prominenseinek a példáját.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés