Bruce Willis nem volt hajlandó maszkot viselni: kidobták a boltból

2021. január 13. 13:26
A színészt többször is felszólították, mégsem takarta el a száját és az orrát.

A világsztárt egy vásárlás során csípték nyakon, miután maszk nélkül sétált be egy Los Angeles-i patikába – írta meg a hirado.hu.

A portál hozzátette: a koronavírus-járványt visszaszorító intézkedések országonként eltérhetnek, de csakúgy mint hazánkban, az Egyesült Államokban is tilos a szájat és az orrot eltakaró kendő nélkül belépni egy bolt területére. Nem csoda hát, hogy a vásárlókat felbőszítette Willis hozzáállása, aki többszöri felszólítás ellenére sem volt hajlandó maszkot felvenni, vagy a nyakában lévő sálat az arca elé húzni.

A hirado.hu megírta, hogy végül a biztonságiaknak kellett kikísérniük a Golden Globe-díjas színészt a patika épületéből, de az esetet többen megörökítették, így hamar szárnyra kell az interneten Bruce „szabad szemlélete”.

A portál hangsúlyozza: az ügyben a PageSix felkereste Willis sajtósát, aki nem kívánta kommentálni az esetet, később mégis megbánását fejezte ki: „Nem volt egy okos döntés ez tőlem. Továbbra is viselje mindenki a maszkot mások biztonsága érdekében.”

(hirado.hu)

Fotó: MTI

Összesen 28 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Haha. Meg is érdemelte. Különben is olyan ronda lett, jobb, ha eltakarja az arcát.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés