Földi László: Bárki is nyer 2022-ben, nem ússzuk meg balhé nélkül

2021. január 11. 22:11
Földi László meggyőződése, hogy az Orbán-kormány leváltását minden eszközzel és minden módon megpróbálja elérni a baloldal, nem is feltétlen Magyarországról, hanem külföldről.

Az az erőtér, amelyet Barack Obama volt amerikai elnök képvisel, nem az amerikai kormányzat, hanem az a gazdasági háttér erőtér, amely az USA-t és Európát, benne pedig Magyarországot is irányítani szeretné – nyilatkozta a volt hírszerző a Hír Tv Magyarország élőben című műsorának hétfői adásában a jelenleg az Egyesült Államokban zajló események kapcsán.

A műsorvezető azon felvetésére, hogy már most hallani olyan hangokat, ha veszít a Fidesz-KDNP 2022-ben, akkor a Capitolium ostromához hasonló események fognak Budapesten lejátszódni, Földi László úgy fogalmazott: bárki győz, „nem ússzuk meg balhé nélkül”, hozzátéve, hogy „nagyon nehezen lehet elképzelni bármilyen forgatókönyv szerint is, hogy teljes nyugalomban, normálisan, az emberek és a szavazók érdekében történjenek a dolgok.”

Címlapkép: YouTube

.

Összesen 147 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A probléma NEM a DK-Nomentum szavazóbázis, hanem az RTL Klub, az ATV, a fészbuk, a gugli.

Mégcsak azt sem lehet mondani, h. a szavazóbázis kizárólag a kevésbé sikeresek, tanultak, mert a fiatal értelmiségben is vannak híveik. Ezeknek NEM tűnik fel, h. ha a preferáltjaik kormányra kerülnek, az inaktívak fokozott támogatását belőlük fogják fedezni, sok minden megszűnik, mert a tanulatlanoknak kell.

Ki honnan tájékozódik, annak hisz.

Az országot a dolgozó, adózó gyermekeket nevelők viszik előre. A háromszorosára emelt családi pótlék üzenete az, h. el lehet boldogulni tanulás, munka nélkül is. Akik legrosszabbul járnak vele, azok a semmire életre hívott gyerekek lesznek, mert a háromszoros családi pótlékból sem fog tudni egy egész család tisztességes színvonalon lakni, élni, és csak utána az ország.

Nagy tisztelőd vagyok, jó agrárszakembernek tartalak. Ezért fordulok hozzád. Bizonyára tudsz válaszolni három kérdésre.

1/ Melyik évben nyerte el a dánszentmiklósi Tsz Kovács Jánosné által vezetett "Pannónia kincse" és a "Lenin" ifjúsági brigád a huszonnégy szocialista brigád közül az első helyet?

2/ Hogy hívták a Paksi Konzervgyár huszonhárom éves KISZ-titkárát aki a X. berlini VIT-re utazott?

3/ Aki már hat-hét éve tépett libát, naponta hányat tudott megtépni, s mennyit fizettek 73-ban egy liba tépésért?

1/ 1973-ban
2/ Vájer Katalin
3/ napi 80-120 libát, 1 liba 3 forint 50 fillér

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés