Fidesz-KDNP: Szintet lépett a baloldal halálkampánya

2021. január 11. 14:58
„Nem elég, hogy a védekezést, az egészségügyi szakembereket, a járványügyi dolgozókat támadja, álhíreket gyárt, még kegyeletsértő is a baloldali képviselő” – mondta Nacsa Lőrinc.

A kormánypártok szerint Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő a szentendrei halottasházból közzétett videójával átlépett minden határt, „szintet lépett a baloldal halálkampánya”.

Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője hétfőn az MTI-hez eljuttatott videonyilatkozatában úgy értékelte: visszataszító, aljas és kegyeletsértő, amit Hadházy Ákos művel, a kormány elleni gyűlölete miatt elveszítette józan gondolkodását. Rámutatott: azóta pontosan tudni, hiszen vizsgálat is bizonyította, hogy Hadházy Ákos minden állítása hazugság. Nem a kormány a temető fenntartója és az elhunytak nem a koronavírus következtében haltak meg.

Az ügyet a hatóságok tisztázták, ugyanakkor felmerül pár kérdés”

– folytatta Nacsa Lőrinc. Kijelentette, a kormánypártok választ várnak arra: Hadházy Ákos megbízásából készítették-e a videót. A munkatársait vagy más hozzá közel álló személyt bízott meg azzal, hogy leforgassa a szentendrei videót? – firtatta.

„Nem elég, hogy a védekezést, az egészségügyi szakembereket, a járványügyi dolgozókat támadja, álhíreket gyárt, még kegyeletsértő is a baloldali képviselő” – mondta Nacsa Lőrinc, hozzátéve: várják Hadházy Ákos válaszait.

(MTI)

Címlapképen: Nacsa Lőrinc, a KDNP vezérszónoka felszólal a jegybank 2019. évi üzleti jelentéséről és beszámolójáról tartott vitában az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. december 16-án. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 57 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szintet lépett a HALÁLKOALÍCIÓ
A Galilei Kör óta a sokadikat.

A történelem folyamán SOHA annyi országadósságot - ÁLLAM, MAGÁN, VÁLLALATOK - Magyarország népe NEM FIZETETT VISSZA, mint 2010-20 között, az Orbán-kormányok ideje alatt.
A történelem folyamán SOHA annyi lakossági pénzeszköze nem volt a polgároknak Magyarországon, mint 2010-20 között, az Orbán-kormányok ideje alatt.
A lopós-korrupt narancsember "halálkormánya" alatt

- a 12 százalékos munkanélküliség 4 százalék alá,
- az államadósság 84 százalékról 66 százalék alá,
- a minimálbér több mint kétszeresére emelkedett,
- az átlagbér megduplázva,
- a háztartások pénzügyi vagyona közel háromszorosára nőtt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés