Bayer Zsolt petíciót indít „a baloldal halálkampánya” ellen

2021. január 4. 23:04
A petíció aláírói azt követelik, „hogy a magyarországi baloldal határolódjon el ettől az embertől, ettől a stratégiától, és jelentse ki egyértelműen, hogy nem halottak hátán akar visszakapaszkodni a hatalomba!” Mint Bayer Zsolt fogalmaz: „mi, felelősen gondolkodó magyar állampolgárok és hazaszerető emberek nem tűrhetjük szótlanul mindezt! (...) Mert amint Szabó Dezső mondta: »Minden magyar felelős minden magyarért!«”.

„Egy hét eltelt már azóta, hogy a hazai nyilvánosság tudomást szerzett az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb gazemberségéről” – emlékeztet felhívásában Bayer Zsolt arra, hogy a „Political Capital baloldali-liberális elemző műhely egyik vezető munkatársa és a hazai ellenzék egyik legfontosabb megmondó embere, véleményvezére” a következőket jelentette ki egy brüsszeli lapnak:

a tét magas. Ha aláásod az emberek hajlandóságát arra, hogy beoltassák magukat, akkor Orbánnak kell viselnie a politikai következményeket.”

Bayer Zsolt felhívásában leszögezi: „nem kell megmagyarázni, a mondat önmagáért beszél. A mai magyarországi baloldal stratégája nem kevesebb, minthogy el kell venni az emberek kedvét a védőoltástól, ennek következtében a járvány majd tovább szedi áldozatait, és ezért a társadalom majd a kormányt fogja megbüntetni – értsd: így nyerhetik meg a következő választásokat. Krekó Péter mondta ezt.”

A kijelentés gyalázat, a szó minden értelmében”

– hangsúlyozza Bayer Zsolt, aki szerint „mi, felelősen gondolkodó magyar állampolgárok és hazaszerető emberek nem tűrhetjük szótlanul mindezt! Mert felelősek vagyunk egymásért, gondoljunk bármit a világról, politikáról, hitről, Istenről vagy emberről. Mert amint Szabó Dezső mondta: »Minden magyar felelős minden magyarért!«.

A petíció aláírói azt követelik, „hogy a magyarországi baloldal határolódjon el ettől az embertől, ettől a stratégiától, és jelentse ki egyértelműen, hogy nem halottak hátán akar visszakapaszkodni a hatalomba!”

A petíciót a citizengo.org oldalán írhatja alá.

Címlapkép: Földházi Árpád

Összesen 308 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hagyd a francba ezt a szemetet. Ezek a járvány halottai iránti gyászt akarják meglovagolni. Ez mindent elmond róluk, tehát semmit nem érdemes velük beszélni.

A te elved szerint az ellenzéki média az ellenzék lakajmediajanak fuggetlenobjektiv propagandistái írják az ellenzéki oldalakat.

Bezzeg...???

Most láttam egyébként, hogy pl. bezzeg-Szlovákiában NAGYOBB az előző évek átlagához viszonyított többlethalálozás, mint nálunk, miközben októberig TIZEDANNYI (!) covid-halottat jelentettek (egyébként nemcsak hozzánk, hanem mindenki máshoz képest is), és bár gyors ütemben zárkóznak fel a térségre, a hivatalos covid halottjuk még mindig jelentősen kevesebb. Még egyszer: a többlethalálozásból is látszik, hogy ez kamu, persze ez a halálkampányoló ballibet nem gátolja a permanens bezzeg-szlovákiázásban. Azt is látni, hogy a kórházban lévők és lélegeztetőgépen lévők száma már simán elérte lakosságarányosan a magyar szintet, ÉS velünk ellentétben még emelkedő a tendenciájuk.
Mindezt ÚGY, hogy több hullámban mindent IS lezártak, sokkal drasztikusabb korlátozások bénítják a szlovákok életét, és ugye még a teljes lakosságot is letesztelték novemberben (a komplett hazai ballib hioerlelkes bezzeg-szlovákiázása közepette).

Még egyszer ismételjük meg: a többlethalálozás Szlovákiában a nagyobb!
Minap egyébként egyetlen napra 204 covid-halottat jelentettek, ami lakosságarányosan majdnem 400 lenne nálunk...miközben a megelőző napon meg nulla halottat jelentettek.
(El tudjuk képzelni, ha mindez fordítva lenne?!? Milyen sztálini adathamisítással lenne vádolva az Orbán-kormány????)

Aláírtam és egyben regisztráltam az oltásra.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés