A Való Világ villájában nem nagyon működik a politikai korrektség

2021. január 3. 11:55
Saját sztárjait se tudja rávenni az RTL Klub a nagy elfogadásra.

„Miközben a liberális média az RTL szilveszteri melegpropagandáját ünnepli, a kettes csatornájukon végig a homoszexuálisokat becsmérlő kijelentések mentek szilveszterkor. Ők pedig jó pénzért leadták ezt. Talán először magukat kellene elfogadásra oktatniuk, nem minket” – jelent meg a Drót.info-n. 

„Te kis színjátékos buzigyerek.”

„Ne buzizzál engem.”

„Menj be, mint egy kislány.”

„Hányinger vagy, te kis buzigyerek.”

„Többek között ilyen mondatokat vágott adásba az RTL Klub, miközben azon sírt, hogy nem itthon nem lehet valakit édesanyának nevezni, hogyha hím nemi szervet lógat a lábai között” – írja beszámolójában a 888.hu. 

„December 24-én a kormánymédiát keresztül-kasul bejárta a hír, hogy előző nap egy ultrakonzervatív lobbiszervezet bojkottot hirdetett az RTL Klub ellen, mert az karácsony előtt társadalmi célú hirdetésként leadta a Háttér Társaság szivárványcsaládokról szóló A család az család című kisfilmjének egyes részleteit. (...) Az RTL Klub most eggyel továbbment. A Himnusz utáni összeállításban egyedülálló anya, egyedülálló apa, unokáját egyedül nevelő nagymama, férfipár gyerekkel, nagycsaládos pár, kétgyerekes heteró pár, kétgyerekes leszbikus pár beszélt arról, hogy mit jelent a gyerek, a család, hogyan vészelték át 2020-at” – írta korábban a 444.

Ezzel éles áll éles kontrasztban az egyébiránt az explicit heteroszexuális tartalmakban bővelkedő Való Világ műsora, melynek vágott verziójába kerültek be a fenti mondatok. 

Összesen 24 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés