A Mi Hazánk az egyetlen Gyurcsány-mentes ellenzék

2020. december 22. 11:39

Dúró Dóra
MTI-OS
A mi listánk hozzáadott kommunistát nem tartalmaz!

„A Gyurcsány Ferenc vezetésével egyesült balliberális tömb bejelentésével, nevezetesen, hogy egy listán indul mind a hat baloldali párt, véglegessé vált, hogy három komolyan vehető politikai erő szerepel majd a 2022-es választásokon: az uram-bátyám rendszert kiépített Fidesz, az elvtelenül egyesült nemzetellenes koalíció, valamint a valódi harmadik utat jelentő Mi Hazánk Mozgalom.Jakab Péter még idén márciusban is azt mondta, hogy nem tudja elképzelni, hogy Gyurcsány Ferenccel közös listán szerepel, ám sok más kijelentése mellett erről is bebizonyosodott, hogy hazugság.

Feladta tehát az elmúlt harminc évvel való szembenállását a Momentum, az LMP és a Jobbik is: összefogtak, megbékéltek Gyurcsány Ferenccel, aki hazudott reggel, éjjel meg este. Azt az embert akarják visszajuttatni a hatalomba, akit korábban kitiltottak volna a közéletből. Azzal a Gyurcsány Ferenccel fogott össze most az LMP, akinek a kormányzása idején alakultak Lehet más a politika néven. Akinek a kormányzása idején a Jobbik az utcán harcolt a hazugság ellen: most már harcostársuknak tekintik azt, akit korábban hazaárulóztak.

A Mi Hazánk az egyetlen ellenzéki párt, amely sem a Fidesszel, sem az elvtelenül egyesült balliberális tömbbel nem köt szövetséget: önálló jelöltekkel, önálló listával vágunk neki a 2022-es választásoknak. Mi vagyunk az egyetlenek, akik az elmúlt harminc évre nemet mondunk, és radikálisan új irányt képzelünk el Magyarország számára. A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely eltörölné a mentelmi jogot. Az egyetlen párt, amely írni-olvasni tudáshoz kötné a szavazati jogot. Amely az oktatásban az integráció minden áron való erőltetése helyett szegregálna is. Amely sorkatonai alapkiképzést vezetne be.

Amely 2030-ban népszavazást tartana az EU-tagságunkról. Amely kitiltaná a homoszexuális propagandát az iskolákból. Amely az általa vezetett településeken földosztásba kezdett. Amely vagyonadót vetne ki a milliárdosokra. Amely dupla büntetést szabna ki a politikusbűnözőkre. Amely megszüntetné a cigányügyi programokat. Amely hatályon kívül helyezné a trianoni diktátumról szóló törvényt. Összefoglalva: a Mi Hazánk az egyetlen párt, amely a magyarság sorskérdéseivel foglalkozik, őszintén. A választók nyugodjanak meg: a mi listánk hozzáadott kommunistát nem tartalmaz!”

Összesen 41 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kedves Dóra!

csak egy alapvető észrevételem van, morálisan teljesen hiteltelen, vállalhatatlan vagy, szakmailag pedig nevetségesen alulképzett. A Ti vonatotok már véglegesen elment.......A hazának akkor hajtotok hasznot, ha 22-ben a Fideszre szavaztok.

Ugyanezzel kampányoltatok 2014-ben, sőt talán még 2018-ban is.

Hiteltelenek vagytok.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés