Vidékre menekülnek a londoniak

2020. december 20. 10:37
A St. Pancras pályaudvart ellepő tömegről Nigel Farage posztolt videót közösségi oldalán, melyhez azt írta: „gratulálok a miniszterelnöknek és szakértőinek. 1939 óta önök okozták London első »kiürítését«”.

A brit kormányfő szombaton bejelentette, hogy London és Délkelet-Anglia nagy része karanténba kerül a koronavírus-járvány elleni küzdelem miatt, ugyanis a vírus igen gyorsan terjed az Egyesült Királyságban.

Az üzletek bezárnak, millióknak kell otthon maradniuk

A legfelsőbb tisztviselőkkel folytatott tárgyalásokat követően Boris Johnson törölte a járványkorlátozások enyhítésére vonatkozó terveket az ünnepekre vonatkozóan. Londonban és délkeleten megtiltották a háztartások keveredését, és a társasági élet Anglia többi részén is karácsony napjára korlátozták. A miniszterelnök bejelentette, hogy vasárnaptól kezdve 4. szintű koronavírus-készültség lép életbe a főváros környéki forró pontokon, vagyis az alapvető élelmészert árusító üzleteket leszámítva a boltok bezárnak, és emberek millióinak kell otthon maradniuk.

A Covid-19-esetek aránya az elmúlt héten csaknem megduplázódott Londonban, a kormánytisztviselők szerint ezeknek a fertőzéseknek csaknem 60% -a a vírus új törzsének tulajdonítható.

A londoniak vidékre „menekülnek”

A brit kormányfő bejelentésének hatására a londoniak vidékre „menekülnek”. A St. Pancras pályaudvart ellepő tömegről Nigel Farage posztolt videót közösségi oldalán, melyhez azt írta: „gratulálok a miniszterelnöknek és szakértőinek. 1939 óta önök okozták London első »kiürítését«”.

A korábbi Európai parlamenti képviselő által megosztott videó az alábbiakban tekinthető meg:

Összesen 58 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

na igen ehhez kell esz bejelenteni napokkal elore egy lokalis karantent...

De hát... ott van már a Szent Grál, az oltás!

Viccen kívül, ez a facebook-twitter-instagram társadalom döbbenetes...

Nem egy kínai és nem egy denevért, hanem sok kínai sok denevért. A többi stimmel.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés