Soros-bukta

2020. december 14. 19:37

Soros Györgynek nem tetszik az Európai Tanács pénzpolitikája. Maga az EU sem tetszik neki.

2020. december 14. 19:37
Dippold Pál
Dippold Pál
Magyar Hírlap

„Azzal, hogy az Európai Tanács ezzel az érdekcsoporttal szembefordult, józan döntésével felborzolta a liberális elit idegeit. Orbán Viktor világosan elmondta, mi történt Brüsszelben: megvédtük az európai alkotmányt, elhárítottuk, hogy rákényszerítsenek a magyarokra olyan döntéseket, amiket mi nem akarunk elfogadni, és megvédtük a magyarok pénzét.

A magyar baloldal prominensei pofára estek, sem itthon, sem hazaárulói minőségükben, Brüsszelben nem sikerült keresztülvinniük akaratukat. Gyurcsányné éppen úgy nevetségessé vált, mint Donáth Anna, Szél Bernadett, Ujhelyi István vagy Gyöngyösi Márton. Patrónusuk, Soros György végül is helyettük írta meg bosszankodva, hogy miután a lengyel–német–magyar elképzelések nyertek, és Orbán Viktor győzött Brüsszelben, sem neki, sem pedig klientúrájának nem lesz lehetősége beavatkozni a 2022-es magyar országgyűlési választásokba.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pitypang1125
2020. december 16. 01:13
Az a legszebb az egészben hogy a vén tetü szarosgyúrka vagyona közben egyötödére csökkent. Apad a pénzforrás az NGO-knak. Most vajon mi lesz? Nem jön a várt lóvé, az örökkötvény is befuccsolt. Nemsokára szarosgyúrka szervezetei nemkívánatosak lesznek európában.
hátakkor
2020. december 15. 17:02
Még van remény, hogy a NextGen 750MEvró hitelfelvételből nem lesz semmi..
Hétszűnyű Kapanyányi Monyók
2020. december 15. 10:37
Dippold kartárs szürreális-dadaista gasztro-költészete új szint a magyar politikai lírában.
Závecz. Szájer -500 000 fideszes
2020. december 15. 06:49
Hát Palikám ezért kár volt tollat ragadnod.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik