Szabó Tímeát rondának látni nem csekély szexuális zavart jelez

2020. december 13. 8:14

Puzsér Róbert
Hírklikk
Aki szerint ronda, az a szexuális szépséget nyilvánvalóan nem az emberben, hanem mondjuk a kecskében találja meg.

„A Borkai-, a Kaleta- és a Szájer-ügyek kapcsán egyértelműen kiderült, hogy a Fidesz vezetőinek szexualitását elfojtások, titkok és hazugságok övezik.

Bayer Zsolt nyilatkozata, mely szerint egykor együtt szolgált egy előbb meleg, majd két évre rá már pedofil harcostársával a »nemzeti oldalon«, azt jelzi, hogy a szexuális extrémtiások az egész »politikai közösség« jellemzői. A gruppenben partizó győri polgármester úr, a brüsszeli akciócsoportot kellő számú és minőségű extasyval ellátó meleg képviselő úr meg a gyermekpornó-nagykereskedést működtető perui nagykövet úr esetei nem kivételt, hanem szabályt képeznek.

Ebben a tesztoszterontól fülledt légkörben szólalt meg Bencsik András, a rendes, heteronormatív fideszesnek vélt főszerkesztő, Orbán Viktor vezénylő tábornok úr sajtótisztje, és úgy fogalmazott, hogy Szabó Tímea országgyűlési képviselőnő »amilyen ronda, olyan gonosz«. Különös: Bencsik András tudtommal nem randizik sem melegekkel, sem pedofilokkal, tudtommal nem jár homogruppen-partykba, valahogy mégsem képes érzékelni a heteroszexuális férfiak által jól detektálható valóságot. Szabó Tímea negyvennégy évesen úgy néz ki, mintha harmincnégy lenne, s aki szerint ronda, az az esztétikai és szexuális szépséget nyilvánvalóan nem az emberben, hanem mondjuk a kecskében vagy a szamárban találja meg. Nem mintha nekem ezzel bajom lenne – amíg a négy fal közt csinálja, amíg a szeretett jószág is élvezi, amíg az aberrált ízléséből nem próbál közízlést faragni, és amíg képes felismerni, hogy pont azért, mert számára a kecske vagy a szamár a vonzó, nem áll módjában megállapítani, hogy Szabó Tímea szép-e, addig Bencsik András tényleg azt és oda tesz, amit és ahová csak akar.

Szabó Tímeát rondának látni nem csekély szexuális zavart jelez, ezért javaslom Orbán Viktornak Bencsik András azonnali kizárását, mert ha feltárul az a pszichológiai profil, amely ezt az elfajult véleményt diktálta, nagyobb bajban lesznek, mint a Borkai-, a Kaleta- meg a Szájer-ügyekben együttvéve.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 259 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Sz.T. nem ronda, belőle még ez a nőiességi fokozat is hiányzik.

"Szabó Tímea negyvennégy évesen úgy néz ki, mintha harmincnégy lenne..."

Anyád picsáját, hazug fasz.

Szerintem is ronda.
És napról napra rondább.
Mintha a gyűlölet kiülne az arcára.

Kaleta pont annyira "fideszes", mint amennyire MSZP-DK-s.

Durva. Elvárható lenne, hogy ebben a témában ne szólaljon meg.

A Robi régebben ugyanúgy uvoltozve beszélt, mint a Szabó. Talán ezért érti meg.
Egy átlagos külsejű ember is lehet szép és vonzó, ha olyan a belső kisugárzása.

Erdekes, nekem is sokkal szimpatikusabb egy kecske, mint Szabo Timea. Egy lapon emlegetni is kar lenne oket. Mondjuk, kozosulni egyikukkel sem akarok, nem eszerint szep vagy ronda valami a szamomra.
A Vadas-kertben, a hazi gazdasagnal vannak kecskek, hat ossze sem hasonlithatoak Szabo Timeaval. Kedvesek, erdeklodok, beketuro teremtmenyei ok Istennek.
Szabo mar reg szetverte volna a karamot, hogy kivul is, belul is o legyen!

Szép találat. :)))
Robi össze-vissza beszél, éppen aznap melyik lábbal kelt fel. Egy dolog állandó: a rikácsoló hevesség, amivel előad bármit, és annak az ellenkezőjét is.

Húzzál el szépen a szemétdombra. X

Érdekes az e haladóértelmiségi buzizás is. Akinek nem tetszik Szabó Tímea, az biztos buzi.

Puzsérnak voltak jó írásai is, de ez egyszerűen egy okádék förtelem. Az én szememben totál leírta magát ezzel.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés