Moldova György: Ez a baloldal, ez semmi

2020. december 13. 18:49
Az író továbbra is állítja: a Kádár-rendszer volt a legjobb azok közül, amikben élt, ugyanakkor Kádárnak nincsenek politikai örökösei.

Interjút adott az ATV Heti Napló című műsorának Moldova György. A beszélgetésből a csatorna internetes honlapja közölt részleteket.

Én soha sem alkalmazkodtam. Ami eszembe jutott, és az nem volt sértő, azt én kimondtam” – mesélte az életéről az író. „Nincs olyan elképzelésem, hogy én még sok évet élek. A természet rendje, hogy el kell majd mennem, mondom: nincs olyan érzésem, hogy nekem itt még dolgom van mindenképpen. Nincs!” – mondta Moldova, aki elmondása szerint 1944 óta nem fél a haláltól.

Az író szerint Kádár rendszere volt a legjobb azok körül, amelyekben élt, annak ellenére, hogy 1956-ban géppisztollyal rótta az utcákat, és ezért egy darabig nem is írhatott. Kádárt tehát sosem fogja megtagadni, viszont nagyon nem látja, hogy lennének politikai örökösei. Szerinte Horn Gyula volt az utolsó valamirevaló baloldali politikus.

Ez a baloldal, ez semmi. Úgyis fogja végezni. Kifutott a föld alóluk, megélhetési pártpolitikusok. A jobboldal meg… Mondjuk Orbán az valaki, kiváló tulajdonságai vannak, de nem politikus, hanem hatalomtechnikus. Megtanulták, amit tudni kell. Hát kint a Soros pénzén megtanulták ezt is” – fejtette ki véleményét Moldova György.

Nyitókép: MTI Fotó, Illyés Tibor

Összesen 132 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kérdés: A mai balosokról, Gyurcsányról, Mesterházyról, Molnár Gyuláról mit gondolsz?
Moldova válasza: Semmit. Nem baloldaliak. A mai baloldal árulásban fogant, Horntól Gyurcsányon és Mesterházyn át Molnár Gyuláig mindenki.

Lehet, hogy Moldova kimondta a gondolatait, de a Kádár-rendsze regyik kirakatfigurája volt.

Maga is kimehetne, Moldova, a Keleti pályaudvarra, hátha valamelyik vonattal megjön az esze.

Tudja, oda, ahová a H.Kovácsot küldte.

Az ilyeneket szokták talpnyalónak, kollaboránsnak, árulónak nevezni. Becsapták a népet. Zsozsóért. Aljas bérencek. Nevettünk rajtuk, mert azt hittük, hogy őszinték, pedig csak piti kis csalók.
Nehogy már velszi bárdokká szépüljenek.

"Látjuk a teljesítményét demszkinek, aki csak állt papírral a kezében és beszélt és beszélt és beszélt..."

A teljesítmény sokakat nem érdekel. Nem választották volna meg ezt a Karácsony nevű balfaszt, ha nem így lenne.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés