Nem tudja a lebukott szoci, hogy került a csempészcigi az autójába

2020. december 11. 21:51
Az MSZP volt parlamenti képviselőjét csütörtökön kapták el az ukrán határon nagy mennyiségű cigarettával autója csomagtartójában.

Az ügyet a Mandiner is szemlézte. Legény Zsolt az RTL KLUB Híradójának arról beszélt a 24.hu elmondása szerint, hogy ő értesítette a konzulátust, a cigaretta pedig nem az övé volt – írta meg a portál. „Amikor megérkeztek, kinyitottam az autót és én voltam a legjobban ledöbbenve. Tele volt cigarettával. Az a cigaretta nem az enyém, nem én vásároltam, nem tudom, hogy került bele az autóba” – mondta Legény.

A 24.hu közölte: Legény Zsolt az eset után lemondott a párt Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területi Szövetségének alelnöki és a párt Országos Etikai és Fegyelmi Ügyek Tanácsának elnöki posztjáról is, valamint kilépett az MSZP-ből. Döntését azzal indokolta, hogy nem terhelheti közösségét egy ilyen súlyos üggyel.

(24.hu)

Kép forrása: Facebook

Összesen 238 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hát, nem sikerült az eszedért megkedvelnem téged.

Arra pl. nem vagy kíváncsi, miért lett a fickónak diplomata-útlevele? Pl. nekem is jól jönne, oszt mégsem adnak.

Kádár se tudta hogy került Nagy Imre az akasztófára. Ezek ilyenek.

Ne bántsátok kunfia elvtársat, Ő még tudja, mint jelent az elvtársi szolidaritás. A konzervatívok közül ki az aki a nap huszonnégy órájában képes szembe menni az igazsággal, a tényekkel, akit nem zavar a valóság. legyen szó bármilyen kérdésről, Szájerről, vagy a kispesti balliberális maffiáról.

Kunfiát még különleges anyagból gyúrták, a párt és a Népszava szava, az Isten szava. Legalább látjuk, hogy kik vannak a túloldalon. Ilyen harcosokra a barikád innenső oldalán is szükség lesz 22-ben.

Cigaretta, nem dohányzom, de életszerűtlen, hogy csak a határellenőrzésnél fedezte fel, hogy tele van vele a csomagtartó. A hallgatás olykor hitelesebbé teszi az embert. S az is, ha nem másokra mutogatunk.

Várjunk! Lehet itt egy olyan történet is, hogy akik látták a diplomata útlevelét, úgy gondolták, ezt itt az Orbán embere, és azzal akartak jó pontot szerezni Sorosnál, hogy beraktak pár karton ciggarettát a csávó csomagtartójába.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés