Megroggyantak

2020. december 5. 11:38

Gyurcsány Ferenc
Facebook
Mindez a hazugság, az erőszak rendszerének édes, keserű csődje. Lassan vége. Kárörömnek nincs helye. Túl nagy a kár.

„Már nem arról szól a történet, hogy tudnak-e kormányozni. Mert nem tudnak. Covid, egészségügy, oktatás, szociális drámák sokasága mutatja, hogy alkalmatlanok. 

De amit most látunk, az több ennél. Az őrület, a hazugság, a tisztességtelenség szürke szmogja eddig bennünket fojtogatott miattuk, most őket fojtja meg. Micsoda ellentmondás! Látva légszomjukat, vergődésüket, mi szabadabban lélegzünk, csillapodik a nyomás mellkasunkon. Ami az elmúlt hetekben történt, az nem kormányzási hiba. Az teljes morális, politikai megroppanás. 

Nincs több erős barát. Vesszőfutás van. Öngyilkos vétófenyegetés, menthetetlen szövegek az európai gázkamráról, idióta gestapós primitívség, Adventet tépázó esőcsatornás menekülés. De mindez együtt a hazugság, az erőszak rendszerének édes, keserű csődje. Lassan vége. Kárörömnek nincs helye. Túl nagy a kár. Iszonyatos romokon kell majd újraépíteni hazánkat. 

Egy dolgunk maradt. Készülni. Nem a győzelemre önmagában. Kormányozni ezt a többre érdemes országot. Hazánkat. Magyarországot. Méltósággal hölgyeim és uraim! Felelősen, felkészülten. 

Ez az egyetlen érvényes mércéje hazafiságunknak.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 196 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Fegyenc, ne reménykedj! Ez a szöveged is annyira átlátszó, infantilis, ál-morális, szemforgató, hogy azt csak a csahosaid nem fogják fel. NEM tudsz kormányozni! NEM vagy abban a helyzetben, hogy ítélkezzél! Poltikailag már rég túlélted önmagad! Takarodj a közéletből!

Majd 22-ben kap a megroggyantaktól akkora pofont, hogy egészen Pápáig fut tőle, és mikor szétnéz, csodálkozik: Miért nem találom a Szemlőhegyi utat, itt kell lennie...

-"Gyurcsány Ferenc és felesége négyzetméterenként több mint 200 ezer forintért újíthatta fel a házuk belsejét, feltéve, ha igaz az a magyarázat, amit a DK sajtóosztálya küldött annak kapcsán, hogy mire költötte el Gyurcsány Ferenc azt a több mint 1,1 milliárd forintot az elmúlt években, amit nem találnak a vagyonnyilatkozataiban. Kívülről ugyanis nem változott semmi a házon."
-"Ez azt jelenti, hogy a 100 milliót csak belülre költötték el, ami a 481 négyzetméter esetében több mint 200 ezer forintos felújítási négyzetméterár"
-"Gyurcsány a gyerekeinek is vett több luxuslakást, erre is elment 80 milla. 200 millió pedig Gyurcsányné számláján landolt, mondhatni afféle asszonytartásként. Vagyis Gyurcsányné naponta(!) 548 000 forintot költhet, ha úgy tartja a kedve."

A gép csak válaszként veszi be:
"Ez a villa magáért beszél

A Szemlőhegy utcai palota elkobzásra kijelölt zsidó vagyon volt, végül a kommunisták lakóhelyéül jelölte ki a pártállami hatalom. A többszörösen kitüntetett első világháborús hősnek, Sebestyén Aladárnak, az ingatlan utolsó jogos tulajdonosának egykori otthonában végül az Apró klán rendezkedhetett be. Sőt a rendszerváltoztatásnak titulált „fordulat” után bérlőből tulajdonossá léphetett elő az Apró család.

A villát eredetilegt az Apró család az ’56-os ítéleteiről elhíresült vérbíróval, Jahner-Bakos Mihállyal és családjával közösen lakta be. A hátsó telekszomszéd pedig maga Kádár János volt. A rendszerváltozás után az Apró család immár „demokratikusan”, a piacgazdaság törvényeinek megfelelően szerezte meg a rablott ingatlant.

Dobrev Klára, Apró Antal unokája például 23 éves korában, 1995-ben az 159 négyzetméteres „szociális bérlakást” egyedülállóként vásárolhatta meg az önkormányzattól kevesebb mint kilencmillió forintért. Máig talány, milyen sanyarú körülmények között keletkezett Dobrev Klárának jogosultsága egy budai villa 159 négyzetméteres szociális bérlakására…

A 102 négyzetméteres Jahner-Bakos-féle házrészt Apró Piroska, Apró Antal lánya vette meg

Gyurcsány Ferenc 1996-ban költözött be a Szemlőhegy utca 42.sz. rezidenciába. Nem sokkal később egy hatalmas uszodát is építettek a házba"

Emlékezzünk a szégyen napjára!

2004. december 5-én volt a kettős állampolgárságról szóló népszavazás, amikor az akkori Gyurcsány Ferenc vezette kormány a határon túli magyarok elleni voksolásra buzdított.

,,Ma is egy alkoholista, közpénzen mocskosul meggazdagodott miniszterelnök vezeti az országot, mi a baj ezzel?,,

Megtámadta az agyadat a koronavírus koronavírusszep. Sürgősen fordulj orvoshoz.

Az apja “csak” biciklit lopott, o mar a fel orszagot vinne es az egeszet odaadna a gyarmattartoknak.
Uborkafara felkapaszkodott senkihazy.

Ismerik egymast, hisz most is egyutt vannak. Az oroszlanos mellenyen a voros csillag virit.
Szebb internaciszocializmust!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés