Képesítés nélküli plasztikai sebész szedte áldozatait Romániában

2020. december 5. 21:34
Eddig nagyjából 50 áldozat tett feljelentést a bukaresti csaló ellen.

Egy Szvetlána Szergej nevezetű hölgy, aki a Moldvai Köztársaságból érkezett Romániába, plasztikai sebészek adta ki magát – írja a Főtér.

A nő a Doctor Lana nevet vette fel, és így hirdette magát a közösségi médiában is. A fővárosban rendezte be rendelőjét, és beindította az üzletet, amely Russian Lips (Orosz ajkak) néven futott. A probléma annyi volt mindezzel, hogy Doctor Lana semmilyen orvosi képesítéssel nem rendelkezett, bár ez nem akadályozta meg, hogy minimál invazív plasztikai és esztétikai beavatkozásokat végezzen, természetesen komoly összegekért cserébe.

Többek között ajaknagyobbítást és -feltöltést, orrplasztikai műtéteket, valamint arcfelvarrást is végzett. Doctor Lana Facebook-oldalán rengeteg videót és képeket is közölt a műtétekről.

Eddig nagyjából 50 áldozat tett bűnügyi feljelentést az álsebésznő ellen, mert a beavatkozások utóhatásai sokak számára komoly fájdalmakat jelentettek vagy jelentenek a mai napig. 

Jelenleg bűnügyi eljárás folyik Doctor (Szvet)Lana ellen, csalás és engedély nélküli foglalkozás gyakorlásának vádjával.

Összesen 18 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés