Rajtaütött a rendőrség M. Richárdon

2020. december 4. 8:55
A tiltás ellenére volt nyitva a konditerem, ahol a Dózsa György úti gázoló edzett.

A Dózsa György úti baleset egyik felelőseként nem jogerősen öt év börtönre ítélt M. Richárd ismét megszegte a szabályokat – írja a Bors. A férfi egy konditeremben edzett, noha az a járványügyi szabályok szerint nyitva sem lehetett volna.

A lapnak a Budapesti Rendőr-főkapitányság megerősítette, hogy december 2-án este a járványügyi szabályok megsértése miatt intézkedtek egy újpesti edzőteremben, ahol a Dózsa György úti baleset egyik érintettje is jelen volt. A teremben tartózkodó hét ember ellen a rendőrök védelmi intézkedés megszegése miatt feljelentést tettek. Egyikük a fitneszterem alkalmazottja volt.

Címlapképen: M. Richárd a 2020. szeptember 30-án tartott tárgyalásán. MTI/Mónus Márton

Összesen 67 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szegény szívbeteg, a múltkor még a halálán volt, most meg vígan emelgeti a súlyokat. Tényleg mehetne életfogytiglanra, mert belőle már nem lesz rendes ember.

Mennyi közpénz megy el a tökölésre, amikor csak egy zárható használt konténer kéne.

Amennyi tesztoszteront tolhat be rendszeresen a testépítés miatt (a növekedési hormon és a szteroidok mellett), semmi különbséget nem okozna a kasztrálása...
Gátlástalan hazudozó, amit előadott, hogy ő csak egy békés festegető, a kocsit, amiben a balesetet okozta, is csak ajándékba szánta a barátnőjének, pont vitte meglepetést okozni, illetve pár hete is elkapták, amikor bevont jogosítvánnyal is vezetett.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés