Ellen Page immáron Elliot Page

2020. december 2. 10:34
Transzneműként coming outolt a Junó c. filmben terhes tiniként debütáló színésznő.

Transzneműként comingoutolt Ellen Page, azaz már Elliot Page színész(nő) a Twitteren. Ellen Page számára az áttörést 2007-ben Jason Reitman filmje, a Juno hozta, melyben egy terhes tinit játszott, aki úgy dönt, megtartja véletlen fogant gyermekét. Később Chrostopher Nolan Eredet című filmjében lett széles körben is ismert. A színész a Twitteren adott ki egy hosszú közleményt, amiben türelmet kér rajongóitól, hisz öröme „amilyen nagy, oly törékeny”. A transzok ellen irányuló erőszak statisztikáira hivatkozva írja „Tartok a transzok ellen irányuló erőszaktól, gyűlölettől, a magánszféra megsértésétől és az idióta »viccektől«”, Azt is írja, hogy "örülök, hogy transz vagyok, és örülök, hogy queer vagyok” Page korábban, 2014-ben jelentette be, hogy leszbikus.

 

 

Az imáron Elliot névre hallgató Page azt írja, szerencsésnek érzi magát, hogy „leírhattam ezt a közleményt, és hogy eljutottam idáig az életében, önmagam felvállalásában. Minden transznak aki erőszakkal szembesül üzenem, látlak titeket, szeretlek titeket és mindent megteszek, amit tudok, hogy szebbé tegyem ezt a világot” – zárul a közlemény.

 

Összesen 128 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Page korábban, 2014-ben jelentette be, hogy leszbikus."

Mostantól viszont heteró. Már ha próbálom komolyan venni, és végigkövetni a logikáját a dolognak.

Egyébként marhára nem úgy néz ki, mint egy férfi, hanem mint egy vékony nő, rövid hajjal.

Biztos kap egy-két szerepet, amiért ennyire "bátran kiállt". Aztán majd elfelejtik, jön a következő progresszív divat.

Egyébként ő is férfi. Ő csak poénból-próbaképp akarta végigvinni a férfivá válási procedúrát az SJW mennyország Kanadában, és meglepően gyorsan összejött neki:

https://www.defendevropa.com/2..

Ez most egy következő szintje a dolognak. A csaj már korábban bejelentette, hogy leszbikus. Ha jól olvasom, terhes is volt. Majd ezek után vált férfivá.

Szegény Ellen/Ellis, ilyen tempóval, jövő év elejére már néger lesz.

Válaszok:
Megtalálta | 2020. december 2. 11:35

Egyébként ezt én sem értem, illetve nem tudom létezik-e ilyen, de ha érezheted magad másfajta neműnek, függetlenül a biológiai nemedtől, akkor miért ne érezhetnéd magad ázsiainak vagy négernek?

Válaszok:
Cassi | 2020. december 2. 11:50

Mivel egyben "queer" is, azaz "furcsa" (igen, van ilyen kategória is az ábécéemberek hosszú-hosszú listáján), simán visszaválhat még nővé.

Ha Michael Jackson érezhette magát fehérnek, akkor fordítva is lehet.

Nehéz megérteni, hogy egy jó anyagi körülmények között nevelkedett kifejezetten csini lánynak miért vannak ilyen pszichológiai problémái. Ha valaki Szíriában volt szexrabszolga, miután legyilkolták a családját, tehát ha igazi trauma érte volna, azt megérteném, de egy kanadai színésznő?

Válaszok:
Megtalálta | 2020. december 2. 12:16

Michael Jackson szerintem más eset. Úgy tudom, hogy volt valami betegsége, ami miatt nagy, világos foltok jelentek meg a bőrén, ezzel próbált kezdeni valamit az állítólagos bőrfehérítéssel.

Valami ilyesmi. :)

Egyébként a csaj innentől kezdve fehér, heteró férfi, azaz része az elnyomó patriarchátusnak.

Akkor most a tojásai leereszkedtek és feláll a lőcs is?

Jobbulást, kedves Alien.

Nem akarok én idegelni senkit, csak próbálom bemutatni az elmélet önellentmondásait, és az elmélet közvetett következményeit a társadalmi rendre.

Ha nincs semmiféle kritériuma annak, hogy ki minősül férfinak és ki nőnek, kizárólag az számít, hogy az egyén minek tartja magát, akkor ez idővel változhat. Nem én találom ki ezeket, ezek már ki vannak találva. Ezt nevezik az elmélet kitalálói és hirdetői genderfluiditásnak.

Hülye egy elmélet, én is időnként falra mászok tőle, de jobb, ha értjük, hogy ez az egész hova vezet. Mi tuggyuk, hogy itt jóval többről van szó annál, mint hogy legyünk már jófejek ezekkel a nyomorult transzvesztitákkal. Ha ez az elmélet teret nyer, akkor innentől kezdve állami szintre lép a rendszerszintű hazugság. Nem számít a biológia, majd mi eldöntjük, hogy ki milyen nemű, és az sem számít, hogy egész egy jópofáskodónak tűnő hazugság. Ócska hazugság.

Ha viszont nem érted az elvet, nem ismered az elmélet gyengeségeit, önellentmondásait, akkor nem tudsz meggyőzni másokat, liberálisabbakat, azzal kapcsolatban, hogy, bár nem annak tűnik, de ez az egész mitől veszélyes. Hát attól olyan veszélyes, hogy ugyanúgy egy hazugságra épülő társadalmat eredményezhet, mint a kommunizmus. Kollektív pszichózis.

"lapos a Föld, hogy nem volt holdraszállás, hogy az 5G-vel átveszik az irányítást az agyad felett, és hogy a férfi és a női nem csupán kreált társadalmi szerepek"

De csak a legutóbbi az, ami állami ideológiává kezd válni, amit lassan kritizálni sem szabad, mert gyűlöletbeszédnek minősül.

Azért a magyar elég rezisztens nép az ilyen jellegű elmebajok vonatkozásában. Nálunk nem voltak vallásháborúk, felsőbbrendűségünk tudatában nem hódítottuk meg és irtottuk ki a fél világot, sem a kommunizmus, sem más izmus nem tudott soha lángra lobbanni, csak és kizárólag külföldi segítséggel.
Na pont ezért kell védekezni a külföldi beavatkozás, befolyás ellen most is. Tapasztalhattuk, hogy mit hozott a német nácizmus, mit a ruszki kommunizmus.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés