Deutsch: Szájer József az egyetlen helyes döntést hozta

2020. december 2. 17:25
A politikus agresszív és képtelen fellépésnek tartja a Néppártból való kizárásának kezdeményezését.

Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője az ATV Híradójának adott interjújában elmondta, hogy Szájer József az egyetlen helyes döntést hozta, amikor lemondott – írja az atv.hu.

A politikus agresszív és képtelen fellépésnek tartja a Néppártból való kizárására indított kezdeményezést. Elmondása szerint politikai okokból akarják büntetni, mert szabadon elmondta, hogy mi a véleménye. Leszögezte, hogy az eljárás nem összeegyeztethető a Néppárt értékeivel, pláne, hogy tavasszal az EPP elnöke, Donald Tusk lenácizta Orbán Viktort.

Kiemelte, hogy ő személyt nem támadott, csupán egy gondolkozásmódot minősített. A véleménye mellett pedig továbbra is kiáll – jelezte.

Szájer József botrányát illetően elmondta: „Szájer József a történteket követően helyes döntést hozott akkor, amikor lemondott a EP-képviselői tisztségéról. Az a határozott véleményem, hogy az egyedül helyes döntést hozta, tudomásul vettük a döntését.”

„Ez egy botrány, nyilvánvaló, hogy ez árt annak a politikai közösségnek, amely politikai közösségnek az illető részese. Szívből jövő volt Szájer József nyilatkozatában az a rész, hogy személyes volt az ő hibája. Neki kell ezért a felelősséget vállalni. Azt mondta, hogy ne akarja ezt senki az ő politikai közösségére vagy a magyarok széles körébe kiterjeszteni. De ilyenkor így működödik, hogy a politikai ellenfeleink ki akarják terjeszteni a politikai botrány hullámait Szájer József személyén túl. Ilyenkor higgadtan, nyugodtan végig kell hallgatni a kárörvendő hullámot” – fejtette ki.

Összesen 126 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ideje visszavenni a kettős életekből, a hedonizmusból és visszaszállni a földre. Egyeseknek Borkai után sem sikerült.

Vagy felhagyni a politikával ha nem megy.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés